ŠOKANTAN PRIZOR U MARKETU Mlade majke sa mališanima dirnule ženu do suza – njena poruka slama srce! (FOTO) 19:40 Razonoda 0
"SHVATIO SAM DA SAM NIKO, SAMO BROJ" Viktor je bio spreman da pogine za Ukrajinu, posle tri godine na frontu rešio je da dezertira 18:10 Vesti 0
"IZGUBILA SAM SVE, ALI MORAM DALJE ZBOG SVOJE DECE!" Ispovest majke koja je prošla kroz pakao! 16:00 Razonoda 0
IMA NEČEG MAGIČNOG U ZABORAVU "Navukla sam pantalone i shvatila da sam ih obukla naopačke..." 08:00 Razonoda 0
"DANAS BIH BILA ŽENA FUDBALERA, NOSILA SKUPE KRPICE, PROPUTOVALA SVET..." Ispovest žene koja smatra da joj je Viktorija Bekam ukrala život 21:29
"HTEO JE DA MI UBIJE MAJKU I BAKU, DRŽALA SAM PIŠTOLJ" Potresna ispovest rijaliti učesnice od koje se ledi krv u žilama, ovo su svi detalji! 07:00 Vip 0
MOMENT KADA SAM POSTAO LEGENDARNI PLESNI KUBISTA "Dok su se porcelanske šolje razbijale, pravio sam se da je to sve deo performansa" 20:00 Razonoda 2
"TEHNOLOGIJA ME JE POSLALA U APOKALIPTIČKI SVET" Kako sam postala sluškinja Siri i njenih 14 pitanja 21:00 Razonoda 0
PEVAČICA SVA U MODRICAMA! Javnost zabrinuta, otkrila šta joj se dogodilo, ljudi u šoku kada su joj videli lice! (FOTO) 16:20 Vip 0
"GUBIŠ DAH, ZNOJE TI SE DLANOVI..." Naš pevač se susreo sa ozbiljnim problemom: "Mislio sam da ću da umrem" 16:20 Vip 0
"PATILA SAM JER SU ME ODBACIVALI" Zejna Murkić potpuno ogolila dušu, progovorila iskreno o svemu 15:10 Vip 0
LIDIJA VUKIĆEVIĆ GRCA U SUZAMA! Glumica se slomila usred emisije: "Čekala je da me vidi, pa izdahnula" 14:10 Vip 0
MOJI RODITELJI SU U VEZI SA MOJOM DRUGARICOM U početku nisam primećivala njihove male signale, ali onda se dogodilo nezamislivo 09:33
KADA SU MI SE PODERALE FARMERKE, ZNALA SAM KO ĆE MI POMOĆI Ona se odmah bacila na posao, a ovaj detalj nisam očekivala 21:30
"OTAC JE UMIRAO, A ON ME JE OSTAVIO SA DVOJE MALE DECE" Voditeljka RTS prošla kroz pakao, detalji kidaju dušu! 17:30 Vip 1
DOBILA POSAO, ALI NAKON DVE NEDELJE DOŽIVELA UŽAS Zbog onog što je saznala, usledio je momentalni otkaz, SADA JEDVA IMA ZA HRANU! 10:35 Razonoda 0
POVRAĆAM 60 PUTA DNEVNO Žena zbog bizarnog stanja ne može da živi normalno, a ovi simptomi joj najteže padaju 20:33
KAKO SAM SE OBRUKALA PRED ŠEFOM "Želela sam unapređenje, dobila sam nadimak 'Banana devojka'" 19:00 Razonoda 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26