STANIJA DOBROJEVIĆ RASKINULA VERIDBU Presekla i donela konačnu odluku: "Tamo čačka druge, kako to može sebi da dozvoli?" 10:10 Vip 0
PODMETNULA MU LAŽAN POZITIVAN TEST NA TRUDNOĆU Anita Anđela htela da uhvati na dete, ispričao skandalozne detalje iz veze 09:50 Vip 0
ASMIN PAO U OČAJ ZBOG STANIJE Došle mu glave Mina i Maja, shvatio da je ostavljen, ne može da dođe sebi! 08:30 Vip 0
SVE JE VEĆI SPISAK! Stefan Karić u centru skandala, evo koju bivšu učesnicu je pored Anite Stanojlović takođe muvao! 01:00 Vip 0
SOFIJA JANIĆIJEVIĆ UŠLA U RIJALITI I NAPRAVILA HAOS! Aneli je odmah napala, obezbeđenje je prati u stopu, Bela kuća se trese (VIDEO) 00:40 Vip 0
"CELA NJENA PORODICA JE BOŽE SAČUVAJ" Sofija Janićijević ušla u Elitu 9, urnisala Milicu Veličković zbog afere sa Anđelom Rankovićem! 00:20 Vip 0
MILICA VELIČKOVIĆ OTKRILA SVE! Tajna veza s Anđelom Rankovićem koju je dugo krila od javnosti: "Čeka me..." 00:00 Vip 0
"NIJE PLATIO VERIDBU" Raskrinkani detalji ljubavnog odnosa Aneli i Luke, evo šta se dešavalo van kamera: "Sve je izrežirano zbog..." 23:40 Vip 0
"DVE OSOBE NA KAMATI BI BILE PREVIŠE" Prvo oglašavanje sina Milene Kačavende, evo šta kaže o njenom odnosu sa Mikijem Dudićem! 22:40 Vip 0
"MISLILI STE DA ME NEĆETE VIDETI? MOJA IGRA TEK POČINJE!" Vanredno ubacivanje u Elitu, oglasila se Milica Mitrović lično! 22:00 Vip 0
PRESEKLA I DONELA ODLUKU! Stanija Dobrojević spakovala kofere u poslednjem trenutku, spremna je! (FOTO) 19:20 Vip 0
TUČA MILJANE I ZORICE! Kulićeva joj prosula punu pikslu na glavu, obezbeđenje ih opkolilo (VIDEO) 18:40 Vip 0
MILJANA KULIĆ UNIŠTILA IMOVINU ELITE Ušunjala se kada je niko nije gledao, pa u spavaćoj sobi uradila ovo (FOTO) 16:35 Vip 0
ONA JE NOVI VOĐA U ELITI Učesnici šokirani izborom, nju niko nije zamišljao na čelu stola 12:40 Vip 0
ONA JE ZAUVEK IZBAČENA IZ ELITE Nije imala šanse pored Anite i Aneli, takmičari odmah skočili da se pozdrave 08:20 Vip 0
ZBOG RASKIDA HTELA SEBI DA ODUZME ŽIVOT? Anđelo otkrio sve detalje drame sa Anitom: "Isekla je vene i otišla u šumu, zvao sam policiju i hitnu pomoć" 07:40 Vip 0
PRED MALOLETNIM DETETOM PALICOM RAZBIJAO PO STANU Anita razotkrila Anđela, neće više da ćuti o nasilju: "Pobegla sam sa sinom" 22:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"NEMA POJMA O OPERACIJAMA!" Skandal u Kijevu! Admiral prozvao Zalužnog: "Učio iz Gerasimova?“ 21:35 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26