AKCIJA MILJANE I ASMINA PRED PUNOM SOBOM! Kulićeva ga zaskočila, krevet se tresao! (FOTO) 00:30 Vip 0
"ON JE OMILJENI" Milena Kačavenda pred svima priznala sve o svojoj ljubavi sa Janjušem, nastao muk u Eliti 00:10 Vip 0
"NE MOŽE SE OPRAVDATI" Aneli Ahmić prelomila i donela šok odluku, tiče se Luke, nije mogla više da izdrži 20:07 Vip 0
RASKRINKANO PRAVO LICE DUŠICE JAKOVLJEVIĆ! Više ništa ne može da sakrije, sve objavljeno javno (FOTO) 01:15 Vip 0
"PUSTIĆU IH DA POKAŽU KO SU, PA ONDA ĆU JA DA PROGOVORIM" Stanija zapretila Asminovoj porodici, spremna da ih raskrinka potpuno 00:35 Vip 0
NERIJEVA VERENICA NE PRESTAJE DA URNIŠE SITU! Objavila šok snimak i direktno joj se obratila: "Koristiš veštačku inteligenciju da praviš slike sa sinom" 23:55 Vip 0
"REKLA SI DA ĆE MI DECU POJESTI RAK I DA ĆE DOŽIVETI SAOBRAĆAJKU" Kačavenda otkrila stravične detalje o Miljani Kulić, učesnici zanemeli od šoka 22:09 Vip 0
ASMINOVA PORODICA VAN SEBE ZBOG STANIJE! Njegova sestra se hitno oglasila i urnisala je javno: "Veliko razočarenje" 18:19 Vip 2
ASMIN PREKINUO KONTAKT SA MAJOM MARINKOVIĆ! Doneo drastičnu odluku nakon raskida sa Stanijom 13:00 Vip 0
"OVO NIJE LJUBAV, VEĆ SCENARIO BEZ EMOCIJA" Stanija slomljena nakon raskida s Asminom, ne može da dođe sebi 22:22 Vip 1
MILJANA KULIĆ POKREĆE BIZNIS NAKON ELITE! Pare će joj pljuštati sa više strane, evo o čemu je reč! 20:40 Vip 1
OSTALA BEZ REČI! Prvo oglašavanje Stanije Dobrojević nakon što ju je Asmin Durdžić javno ostavio 19:41 Vip 0
NIJE ZNALA DA JE KAMERE SNIMAJU! Mina Vrbaški raskrinkala Asmina i zabila mu nož u leđa, Durdžić će doživeti nervni slom 17:59 Vip 0
"PLANIRALA JE UBISTVO MOG DETETA" Nerijeva verenica otkrila stravične detalje o Siti Ahmić: "Spremna je na sve" 16:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46