"UBIO BIH JE DA SAZNAM DA DETE NIJE MOJE" Aneli i Asmin u okršaju zbog DNK testa: "Nora nije kopile, njegova je ćerka" 10:40 Vip 0
OTAC ANELI AHMIĆ ŽIVEO U KONTEJNERU? Tvrdnje Asmina Durdžića o pokojniku zaprepastile sve: "Uništile su ga ćerke" 10:00 Vip 0
NAPOLJU JU JE SAČEKAO PAKAO Pored kazne koju mora da plati Pinku, diskvalifikovana učesnica upala u još veći problem 08:40 Vip 0
"URNISALA GA JE PSIHIČKI, POLICIJA ĆE IM STALNO DOLAZITI" Aneli Ahmić na stubu srama, svi su videli kako se ophodi prema Luki, napali je i bivši 07:40 Vip 0
"ASMIN JU JE HVATAO ZA..." Razotkrivene tajne radnje Teodore Delić sa učesnicima: "Gledanje sa Filipom je počelo..." 00:55 Vip 0
NE MOŽE DA PRIHVATI DA JE KRAJ! Bebica moli i preklinje Teodoru za razgovor, a ona ga bez imalo milosti odbila 00:35 Vip 0
"POSTOJI TAJNA VEZA" Bivša zadrugarka raskrinkala Aneli i Asmina: "Gde ima dima, ima i vatre" 00:15 Vip 0
"VOLEO BIH DA JE..." Gastoz priželjkuje vrelu akciju Teodore i Filipa, Bebicu urnisao: "Smrdljivko, puno mi je srce" 23:55 Vip 0
FILIP ĐUKIĆ RASKRINKAO SVE! S ovom rijaliti učesnicom ne želi intimne odnose, a razlog je šokantan, cimeri zanemeli 23:35 Vip 0
NEVIĐEN HAOS U ELITI! Asmin izgubio kontrolu, krenuo da urla i psuje Maju, ona zanemela od šoka! 23:15 Vip 0
GASTOZ ŠOKIRAO JAVNOST! Uhvaćen u tajnom susretu kraj kontejnera sa njom, evo šta su radili, sve isplivalo javno (VIDEO) 21:17 Vip 0
DOGOVOR JE PAO! Anita i Asmin zajedno, Durdžić sija od sreće, pomirenje koje niko očekivao nije (FOTO) 19:38 Vip 1
FILIP ĐUKIĆ IMA TETOVAŽU I NA POLNOM ORGANU Ceo je išaran, a sad priznao šta je istetovirao na intimi! 08:20 Vip 0
ASMIN MUVAO SANDRU AFRIKU Njegov prijatelj sve priznao: "Po nju poslao besnu mašinu, na sve načine pokušavao da dođe do nje!" 20:55 Vip 0
BEBICA SE GUŠI U SUZAMA Saznao šta mu je priredila Teodore, ovo nije mogao ni da zamisli! 16:15 Vip 0
TEODORA I FILIP ZAVRŠILI U KREVETU Ne gube vreme, njen verenik sve vreme lije suze, ne može da se pomiri sa izdajom! 08:20 Vip 0
MILJANA NAPRAVILA KARAMBOL NA IMANJU Zaratila sa Ivanom Marinkovićem, obezbeđenje hitno reagovalo, niko ne može da je obuzda! 07:40 Vip 0
NEMA MIRA! Teodora Delić kuka, na ivici pucanja, Bebica ne prestaje da je prati, progovorila o torturi koju doživljava (FOTO) 01:00 Vip 0
SMRT U PORODICI UČESNIKA ELITE! Napustio rijaliti pre mesec dana, a sada objavio tužne vesti: "Umro mi je ćale..." (FOTO) 00:20 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26