ZBOG OCE TRŽAN UMALO POSTAO BESKUĆNIK! Ivan Marinković otkrio šokantne detalje o pevačici, evo kroz šta je prošao zbog nje! 00:25 Vip 0
“GOCA JE JEDNO ŽENČE KAKVA NE ŽELIM DA BUDEM NIKADA” Ana Nikolić brutalno o pevačici, razvezala jezik i šokirala: Nisam se družila sa njom! 22:00 Vip 0
"PROKLETNICA IMA STAV..." Goca Tržan donela odluku, evo kada će se njena i Ivanova ćerka upoznati sa Miljaninim sinom! 22:40 Vip 0
GOCA TRŽAN UHVAĆENA U KRAĐI! Nastao skandal u prodavnici: "Zovite policiju, neću da imam posla s njom" 11:30 Vip 0
GODINAMA SE BORILA SA "VIŠKOM", PA SPALA ISPOD 50 KILOGRAMA Kako je Goca Tržan smršala, evo i kako održava vitku liniju 21:00
SUKOB KOJI TRAJE 20 GODINA Ovo je pravi razlog zbog koga Goca Tržan i Jelena Karleuša nisu progovorile dve decenije! 06:30 Vip 0
"TRESNULA BIH JOJ ŠAMARČINU, BEZOBRAZNA I NEVASPITANA!" Goca Tržan žestoko zaratila sa ćerkom, porodična drama pred kamerama! 07:00 Vip 0
''ČEKAMO DEČKIĆA, ŽIVOT JE LEP'' Stiže prinova u porodici Goce Tržan, pevačica brže bolje objavila javno da svi znaju 17:59 Vip 0
"RAZVOD JE BIO JEZIV, SVETIO MI SE PREKO MEDIJA" Goca Tržan progovorila o paklu kroz koji je prošla tokom razvoda! 07:00 Vip 0
RAŠA POSLAO GOCI GOLU FOTKU! Sve procurilo javno iz telefona, javno objavljeno, javnost u šoku! (FOTO) 20:50 Vip 0
GOCA TRŽAN UHVAĆENA U KRAĐI! Izbio skandal u prodavnici: "Zovite policiju, neću da imam posla s njom" 23:00 Vip 0
PRODAVALA PRLJAVE BALETANKE! Zorannah zgrozila naciju, od cifre će vam se zavrteti u glavi! 06:00 Vip 0
TUKAO ME JE, DAVIO I UNOSIO MI SE U FACU Goca Tržan do detalja opisala stravično nasilje koje je doživela od strane partnera 08:25 Vip 0
"IVAN NIKAD NIJE URADIO DNK TEST" Marinkovićeva porodica šokirala: "Nema potvrde da je Željkov otac" 14:50 Vip 0
"NEVASPITANA I BEZOBRAZNA" Rasprava Goce Tržan i njene ćerke pred kamerama zapalila internet! (VIDEO) 20:30 Vip 0
VODITELJ UMALO PAO SA STOLICE! Goca Tržan otkrila koliko je puta imala intimne odnose za 24 sata! 09:20 Vip 0
"NE ŽELIM DA GA RAZUMEM" Ćerka Ivana Marinkovića i Goce Tržan progovorila o odnosu sa ocem! 18:20 Vip 0
ISTOPILA SE, MRŠAVIJA NEGO KADA SE PRVI PUT POJAVILA NA MALIM EKRANIMA Uz pomoć čega je je Goca Tržan uspela da izgubi kilograme? 20:01
"DA LI IZGLEDAM KAO NEKO KO SE SVAĐA SA TAKVIMA?" Goca Tržan na spektakularnoj proslavi Željka Joksimovića šokirala! 22:55 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26