LJUBOMORA I HAOS TEK KREĆU! Učesnicima Elite nije bilo dobro kad su saznali koga publika najviše voli 08:53 Vip 1
ANELI I JANJUŠ U AKCIJI Kamere uhvatile trenutak, evo šta rade kada misle da ih niko ne vidi! (VIDEO) 10:30 Vip 0
JANJUŠ KONAČNO PRIZNAO OSEĆANJA PREMA ANELI Sakrili se od svih, pa razmenjivali nežnosti! 10:10 Vip 0
DA NISAM BIO SA TOLIKO ŽENA NIKAD NE BIH ZNAO... Janjuš se pomirio sa ženom, pa ponizio sve one s kojima je varao! 11:00 Vip 0
JANJUŠ SA BIVŠOM ZADRUGARKOM! Uhvaćeni na plaži zajedno, evo šta rade, fotografija pokrenula lavinu komentara! (FOTO) 07:45 Vip 1
SMUVALI SE JANJUŠ I SANDRA ČAPRIĆ! Otišli na zajedničko putovanje, isplivali svi dokazi! (FOTO) 11:19 Vip 0
Milica Veličković JANJUŠ SE NE ODVAJA OD ENE! Na sve načine pokušava da vrati bivšu suprugu, odlučniji nego ikad! 09:40 Vip 0
Milica Veličković JANJUŠU PUKAO FILM, PA OBELODANIO PRIVATNU PREPISKU! Slala mu je nepristojne ponude, ne može da se otkači od nje! 14:35 Vip 0
Amina Jusović ZAVRŠIO SA CAREM ZA SVA VREMENA Janjuš saznao jezive informacije: Ne bih to očekivao ni od najvećeg dušmanina! 08:03 Vip 0
Amina Jusović JANJUŠA NIKO NE VIĐA Zadrugar totalno promenio način života, evo sa kim provodi dane (FOTO) 10:29 Vip 0
Amina Jusović ŽELIM MU DA SE SKRASI Maja uputilila Janjušu čestitke nakon pomirenja sa suprugom, a Bilal otkrio da se čuje sa njim 08:20 Vip 0
Milica Veličković POMIRILI SE JANJUŠ I ENA! Zadrugar objavio sliku, pa sve potvrdio: "Život moj jedini" 10:25 Vip 0
Milica Veličković JA SAM JEDAN ŠVALER Janjuš se javno pokajao, pa pred kamerama otkrio koliko mu znači bivša žena, a evo šta mu je ona poručila! 12:25 Vip 0
Milica Veličković AVETINJA U ČIPKANIM GAĆAMA Janjuš zacementirao Slađu, ne može da je gleda očima, potkačio je kao nikada! 16:10 Vip 0
Amina Jusović "OSTAVIO JOJ JE VELIKI PEČAT" Taki se prisetio svemirske ljubavi Maje i Janjuša, smatra da njegova ćerka ne bi prešla preko nekih stvari! 08:10 Vip 0
Milica Veličković OČI U OČI NAKON OŠTROG SUKOBA! Janjuš prišao Ani nakon rasprave, sažalio se i rekao: "Nije mi više ni do čega" 15:35 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"NEMA POJMA O OPERACIJAMA!" Skandal u Kijevu! Admiral prozvao Zalužnog: "Učio iz Gerasimova?“ 21:35 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26