Milica Veličković JANJUŠ ZAPENIO NA ANU ĆURČIĆ! Žestoko opleo po njenom druženju sa Majom, viče na sav glas, ne može da dođe sebi 13:35 Vip 0
Milica Veličković REKLA, PA POREKLA Maja Marinković ipak pozvala Brendona na rođendan, on van sebe od sreće 15:10 Vip 0
Milica Veličković JANJUŠ OPLEO PO ANĐELI I ZVEZDANU! Sasuo im sve u lice, nije hteo da ih štedi, Slavnić pobeleo, na ivici da napravi haos 10:45 Vip 0
Amina Jusović "ON JE NAJVEĆE RAZOČARANJE U KUĆI" Zorica Marković ogorčena na Janjuša, otkrila šta je radio van rijalitija, pa ga potpuno ga raskrinkala! 13:00 Vip 0
Amina Jusović "NIJE POSTOJALA LJUBAV, TO JE BOLEŠTINA" Maja se ponadala povratku kod Janjuša, a onda je on žestokim komentarom izazvao bes Marinkovićeve 11:35 Vip 0
Amina Jusović SEVAJU VARNICE IZMEĐU MAJE I JANJUŠA Marinkovićeva se prisetila perioda kad su bili zajedno, bivši partneri ne skidaju osmeh s lica! 14:03 Vip 0
Amina Jusović UDARIO NA JANJUŠA Skandalozna objava Takija Marinkovića, javno ponizio ćerkinog bivšeg, usijale se mreže! (FOTO) 09:40 Vip 0
Amina Jusović MAJA I JANJUŠ PONOVO ZAJEDNO Marinkovićeva se prisetila njihovog zajedničkog ljubavnog života, pa priznala: Volela sam te kao Boga! 10:40 Vip 0
Amina Jusović OBNOVILI PRIJATELJSTVO Janjuš i Car zaboravili na žestok sukob, posle svih uvreda odlučili da zakopaju ratne sekire! 10:20 Vip 0
Amina Jusović "VOLELA SAM TE" Maja najavila Janjušu susret posle Zadruge, a njegov odgovor je ostavio bez teksta 08:00 Vip 0
E.Biberović JANJUŠ OTKRIO ŠTA MU JE MAJA RADILA NAPOLJU Marinkovićeva nije mogla da veruje, na kraju morala da sve da prizna, učesnici zanemeli! 21:05 Vip 0
Amina Jusović "VOLIM BOLESNE VEZE" Maja Marinković konačno priznala ono što su mnogi slutili, pa priznala koja dva muškarca je jedino volela! 11:00 Vip 0
Alo/Milica Veličković JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Progovorio o Kruni, pa izneo detalje njihovog odnosa, zadrugari se istopili 14:50 Vip 0
Alo/Amina Jusović KAJE SE ŠTO IH JE OBRUKAO Janjuš je u više navrata govorio o svojim roditeljima, a evo kako oni izgledaju (FOTO) 11:50 Vip 0
Alo/M.V. NE MOŽE DA DOĐE SEBI Janjuš skrhan od bola, ne prestaje da priča o tragediji koja se desila, imao da poruči samo jednu stvar 14:00 Vip 0
Pink/Alo/A.J. "OMAĐIJALA ME, SKOČI MI ŠEĆER KAD POMISLIM NA NJU" Janajuš brutalno o Maji Marinković, a evo koga krivi za sve! 17:40 Vip 0
Alo/E.B. JANJUŠ RASKRINKAO VELIKU TAJNU ANE ĆURČIĆ Ukućani nisu mogli da veruju, u sve umešana i Kija Kockar, skandal! 07:04 Vip 0
Alo/A.J. ISPLIVAO DOKAZ Društvenim mrežama kruži skandalozan snimak na kome Sanja pokazuje Janjušu gole grudi (VIDEO) 21:00 Vip 0
Pink/Alo/A.J. "SPAVALI SU PORED MENE, ZA TO SU SVI ZNALI" Stefan Karić otkrio pikantne detalje iz odnosa Janjuša i Sanje Grujić, a tek da čujete šta je rekao o njegovom prijateljstvu sa Carem! 16:20 Vip 0
Alo/A.J. ŠTA ĆE ZVEZDAN REĆI? Valentina dala sve od sebe da ubrza Janjušev oporavak, nije mogao da sakrije uzbuđenje zbog onoga što je uradila! 15:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
MAKRON BEŽI, POLICIJA GA JURI, OPŠTI HAOS TOKOM POSETE KINI! Kinezi u panici jure predsednika, haos zabeležen kamerom! (VIDEO) 18:16 Vesti 0