TRI DANA SE NIJE JAVIO NA TELEFON, POSTAO JE ČUDAN: Otkriveni novi stravični detalji nakon samoubistva Janjuševog mlađeg brata 21:23 Vip 0
OGLASILI SE SA PINKA NAKON SAMOUBISTVA JANJUŠEVOG BRATA Otkriveno i kada će mu saopštiti tragične vesti 21:11 Vip 0
TO MI NIKO NIKADA NIJE REKAO: Janjuš sasuo Aneli gomilu skandaloznih uvreda, ona se potpuno slomila 10:23 Vip 0
ANELI MOLI DA JE PUSTE IZ ELITE Nakon što je ostavila Janjuša, odlučila se na šokantan potez! 07:54 Vip 0
NA JEDNOJ STRANI ŠA I MIONA, A NA DRUGOJ... Parovi ne mogu da se obuzdaju, vrela akcija u Eliti, Janjuša ovakvog nikada niste videli 12:35 Vip 0
JANJUŠ SE VEĆ POKAJAO ZBOG VEZE SA ANELI Potpuno je izludeo ovim rečima, ona napravila haos! 14:45 Vip 0
JANJUŠ NE PUŠTA ANELI Čim je otvorio oči navalio na nju, pa razmenjivali nežnosti, Ahmićeva blista od sreće! 13:05 Vip 0
JANJUŠ NE MOŽE DA SE OBUZDA Dohvatio Aneli pred svima, ovako nije bilo ni sa Majom Marinković! 09:55 Vip 1
ANELI I JANJUŠ OZVANIČILI VEZU! Sve pršti od strasti, ne mogu da se obuzdaju, Ahmićeva ne prestaje da ga ljubi! 07:33 Vip 0
NOVA UČESNICA ELITE PREPLAKALA NOĆ Prolazi kroz agoniju, shvatila da nema nazad, pa briznula u plač! 10:30 Vip 0
ZOLA PREKRŠIO VAŽNO PRAVILO Otkrio informaciju spolja, pa napravio karambol između njih dvoje! 13:10 Vip 0
OTKRIVEN PAKLENI PLAN Aneli po svaku cenu želela samo jedno, Janjuš joj je bio samo paravan! 11:25 Vip 0
MAJA I JANJUŠ ZAVRŠILI U KREVETU Aneli se vratila u Belu kuću, pa doživela pomračenje, javno pušten njihov snimak! 09:05 Vip 0
UČESNICA ELITE JAVNO PONIŽENA Otkriveno da je Janjuša molila za intimne odnose, on je žestoko spustio! 07:39 Vip 0
PO NJENOM POGLEDU SE SVE VIDI Svi pričaju o Anelinoj reakciji kad je shvatila da je Janjušu svejedno što je izašla iz rijalitija! 09:00 Vip 0
LJUBIMO SE KRIŠOM SVAKI DAN! Aneli potpuno raskrinkala Janjuša i to u programu uživo, on zapenio od besa i spomenuo bivši ženu! 17:09 Vip 0
DOK SAM BILA NA OPERACIONOM STOLU... Maja otkrila strašne detalje o abortusu Janjuševog deteta, muk u Beloj kući! 11:55 Vip 0
ANELI SLOMLJENA OD TUGE Shvatila da je Janjušu bila samo igračka, saznala za njegov poljubac sa drugom 09:50 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26