NEVIĐENI BLAM VODITELJKE RTS-A Ovo je lapsus decenije, u Dnevniku izgovorila ove reči, gledaoci u šoku! 10:10 Vip 1
NAJVEĆI BLAM VODITELJKE NA RTS-u! Odmah došlo do prekida programa, nije znala da je snimaju 14:50 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ SE OBRATILA KOLEGINICI SA RTS-A: Kada me okrene, to je za mene crveni alarm 14:59 Vip 0
RTS SE MOMENTALNO OGLASIO ZBOG BRESKVICE I UŽASNIH NAPADA Skandal ne prestaje, Albanci nastavljaju da urnišu srpsku pevačicu 14:56 Vip 0
RANI RADOVI VODITELJA SA RTS-A Isplivali šok detalji, evo šta je radio pre posla na Javnom servisu 09:50 Vip 0
DOGAĐAJI ZBOG KOJIH JE PREKINUT DNEVNIK O KOJIMA SE PRIČA I DANAS Jednom je bilo zbog ove folk zvezde, a o pehu voditeljke brujao je region tada 14:28 Vip 0
REPORTER RTS-A ZALUDEO ŽENE, A SADA OTIŠAO KORAK DALJE Zgodni Igor pokazao drugu stranu, o ovom snimku bruje svi! 10:15 Vip 0
PALA GLAVNA LAŽ TAJKUNSKE OPOZICIJE! Istraživanje pokazalo: Na RTS-u više negativnih minuta o vlasti nego o opoziciji 17:07 Vesti 6
RTS VODITELJKA POKAZALA SESTRE BLIZNAKINJE: One su lepše od mene, nikad sebe nisam ni smatrala lepom 17:16 Vip 1
RTS DOVEO NOVO LICE, OD SADA ONA VODI VREMENSKU PROGNOZU Najpoznatija voditeljka dobila zamenu! 21:40 Vip 0
TOTALNI HAOS NA RTS-U! Breskvica umalo ostala bez šanse da se takmiči na "Pesmi za Evroviziju!" 17:45 Vip 0
REPORTER RTS NAPRAVIO OPŠTU POMETNJU Srbija bruji o njegovom izgledu, porede ga sa ovim srpskim glumcem 15:43 Vip 0
"2012. GODINE STE OSTAVILI ZEMLJU PRE BANKROTOM" Siniša Mali poklopio Nikeziča: Cena hleba je najniža u regionu 21:01 >> 22:05 Vesti 0
NEVIĐENI BLAM VODITELJKE RTS-A UŽIVO U DNEVNIKU Gledaoci ne mogu da veruju: "Ovaj peh je za anale" 20:00 Vip 1
ALEKSA AVRAMOVIĆ ODUŠEVIO MALIŠANA Dečak se rasplakao u programu uživo, evo šta je košarkaš Partizana uradio (VIDEO) 18:40
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46