TOTALNI HAOS NA RTS-U! Breskvica umalo ostala bez šanse da se takmiči na "Pesmi za Evroviziju!"
Foto: Youtube/Printscreen

Izašao je spisak takmičara za Beoviziju 2024., a na njemu se našla i mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović - Breskvica.

Njena pesma "Orlovo gnezdo" izazvala je veliku pažnju, a mnogi je već sada vide kao jednog od favorita publike, imajući u vidu njenu veliku armiju fanova na društvenim mrežama.

Međutim, kako navodno pišu domaći mediji, malo je falilo da se Breskvica ni ne prijavi za "Pesmu za Evroviziju" naredne godine.

Naime, bukvalno poslednjeg dana, u poslednjim satima, kada je isticalo vreme za prijavu kompozicije, Anđela je uspela da prijavi svoju pesmu "Orlovo gnezdo".

Pre toga je navodno imala tehničkih problema oko prijave, što je izazvalo pravu dramu na RTS-u, dok su mnogi strepeli da li će pesma ove mlade pevačice uopšte moći da se takmiči na našem najvećem domaćem muzičkom festivalu, piše Espreso.

Anđela Ignjatović Breskvica već je stekla veliku popularnost, a njeno učešće na "Pesmi za Evroviziju" predstavljaće priliku da se još više istakne na evrovizijskom nebu.

Njen muzički stil i harizma privlače pažnju, a njena pesma "Orlovo gnezdo" obećava da će biti osveženje na domaćoj i evropskoj muzičkoj sceni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading