"RAMONDE" NEMA NA ZVANIČNOM JUTJUB KANALU EVROVIZIJE RTS se hitno oglasio, ovo je prava istina o našoj pesmi! 13:50 Vip 0
FANOVI TEYA DORE TAKOĐE NAJAVILI PROTEST! Haos ne prestaje, žestoko udarili na Breskvicu! 12:30 Vip 0
VODITELJKA RTS NA UDARU OŠTRE KRITIKE: Ne poznaje srpski jezik, a vodi važan program, ovo je tragedija 10:27 Vip 0
PONOVO TEHNIČKI PROBLEMI NA FINALU PESME ZA EVROVIZIJU! Kosjerina doživela neviđeni peh, momentalno je reagovala! 22:39 Vip 0
VODITELJKA RTS BEOGRAD ZAMENILA PRIRODOM Sa decom i suprugom našla novu oazu mira, od prizora zastaje dah 00:15 Vip 0
VODITELJKA RTS KRIJE BOLNU PROŠLOST Sada sve deluje bajkovito, a istina je da vuče ozbiljne traume 20:35 Vip 0
EVO KO SU PRVI FINALISTI PESME ZA EVROVIZIJU! Neviđeni preokret, oni su najveće iznenađenje večeri! 21:03 >> 00:49 Vip 0
VODITELJKA RTS POKAZALA PREVIŠE Svi pričaju samo o njoj i njenim provokativnim fotografijama 12:40 Vip 0
SKINULA SE VODITELJKA RTS! Svi zanemeli kada su ugledali njene obline, u ovakvom izdanju je niste videli! 19:55 Vip 0
NOVO OGLAŠAVANJE SA VRHA RTS! Spominje se i diskvalifikacija Breskvice sa "Pesme za Evroviziju" zbog napada Hrvata i Albanaca 16:31 Vip 0
ODLAŽE SE EMITOVANJE SERIJE "SABLJA"! Šok odluka u poslednjem trenutku, izdato hitno saopštenje 15:53 Vip 0
NEĆU DA SE BRUKAM I DA ME PONIŽAVATE, A MOLIĆETE ME! Brutalno oglašavanje Karleuše, odgovorila Oliveri Kovačević, nije birala reči! 22:25 Vip 0
VODITELJKA RTS-A U VEZI SA PISCEM Odveo je na egzotičnu destinaciju, ona se pohvalila na mrežama! 12:25 Vip 0
ISPLIVALE PRIVATNE FOTKE VODITELJKE RTS-A! Uvek je zakopčana do grla, a u ovakvom izdanju je niste videli 14:50 Vip 0
NEVIĐENA SITUACIJA NA RTS-U Memedović u kvizu napravio nešto neočekivano, takmičarka nije mogla da se suzdrži! 13:56 Vip 0
OVO SU PRAVILA GLASANJA NA BEOVIZIJI 2024 Ovako možete podržati svoje favorite na PZE, samo jedan ide u Švedsku! 12:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46