"BRENA ME NIJE VOLELA, PONELA SE PREMA MENI KAO NAJVEĆE ZLO" Pevačica otkrila šta joj je radila Živojinovićeva 13:28 Vip 0
NIKO NIJE ZNAO DA POZNATA VODITELJKA RADI KOD LEPE BRENE Nestala je sa malih ekrana, a sada otkrila detalje saradnje sa pevačicom! 16:40 Vip 0
"NISAM MOGLA DA PREĆUTIM, ZABOLELO ME JE" Brena zbog ovog čoveka sa Draganom reč nije progovorila godinama: "Bio je to najteži udarac u životu" 21:10 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE LEPE BRENE, O TVRDNJAMA SUZANINE DA JE NESTALA NAKON SAHRANE Pevačica o kućnoj prijateljici imala je da kaže samo jedno 15:48 Vip 0
"MENI BRENA NIJE SVEKRVA" Alekandra Prijović više nikom ne ćuti, a jednom izjavom objasnila u kakvim je odnosima sa pevačicom 11:50 Vip 1
SUZANA JOVANOVIĆ IZVUKLA SAŠU IZ DUGOVA Pomogla mu sa 40.000 evra, u sve bila umešana i Brena! 19:40 Vip 0
"ZABOLELO ME JE KAO ČOVEKA" Suzana Jovanović ne može više da ćuti o Lepoj Breni: "Nije dolazila..." 18:20 Vip 0
LEPA BRENA JE ZVANIČNO U PENZIJI, A BOBA? Živojinović nije ispunio jedan uslov, bez toga PIO fond nikako ne daje rešenje 18:40 Vip 0
LEPA BRENA OTIŠLA U PENZIJU Stiglo rešenje za pevačicu, otkriveni i privatni detalji iz vile 14:30 Vip 2
NAKON MNOGO GODINA PROGOVORILA O ĆERKI Lepa Brena brutalno iskrena: "Nisam je videla, jednostavno ne znam kakva je" 07:20 Vip 0
"ŽIVOJINOVIĆKA PREUZIMA SVE, SUZANA SE POVLAČI" Pojavile se šokantne tvrdnje, poznat i datum: "Ona Brenin temperament ne može da izdrži" 06:30 Vip 0
BRENA I SUZANA NOVE ČLANICE ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA? Nakon odlaska Marije i Bosanca, Grand sprema velika iznenađenja! 09:20 Vip 0
"SKLONILI SU ME JER SAM NEKOME SMETALA" Pričalo se da je bila pretnja Lepoj Breni, konačno odlučila da progovori! 13:45 Vip 0
ŽIVOJINOVIĆI SLAVE NA HRVATSKOM PRIMORJU Danas je za Bobu i Brenu posebno važan dan! (FOTO) 19:30 Vip 0
U KUĆI LEPE BRENE OSTALI GOLI ZIDOVI Fotografija sa Bežanijske kose otkriva šta se dešava kod Živojinovića 17:35 Vip 0
LEPA BRENA UHVAĆENA U KUPAĆEM KOSTIMU! Pevačica se skinula u 64. godini, a jedan detalj nikome nije promakao (FOTO) 22:45 Vip 0
KAKO SE BRENA OSVETILA POPOVIĆU? Jednim potezom ga je dotukla, ovo joj nikada nije oprostio! 14:20 Vip 0
U HRVATSKOJ NAJAVILI PROTEST ZBOG NASTUPA LEPE BRENE Pevačica se odmah oglasila, jedno jasno stavila do znanja! 09:00 Vip 0
''NEĆU OVO DA KOMENTARIŠEM, SKANDALOZNO'' Branko Babić opleo po obrvama estrade, a ovu damu je jedino pohvalio: ''Čista 10!'' (VIDEO) 20:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46