ĐOKOVIĆ I BRENA IMAJU TRAUME IZ RATA Objava hrvatske šampionke izazvala buru: Moraćemo braći da se izvinimo 10:07
MOGLI SU DA ME PREKINU! Besno oglašavanje Lepa Brene nakon šok optužbi HRT-a da ih je iskoristila 15:50 Vip 0
OGLASILA SE HRT POVODOM BRENINOG GOSTOVANJA Hrvati je nazivali smećem, a sada nastao skandal svetskih razmera 12:45 Vip 0
OTKRIVENO ŠTA JEDE LEPA BRENA Pevačica u sedmoj deceniji izgleda neverovatno, a jednu namirnicu je skroz uklonila 18:30 Vip 0
EVO KOLIKO JE KOŠTALA BRENINA I BOBINA SVADBA U pitanju su desetine hiljada evra, a gostima je posluženo 650 vrsta jela 19:08 Vip 0
SLAVLJE U DOMU BRENE I BOBE U kući Živojinovića svi na nogama, čestitke pristižu sa svih strana 15:52 Vip 0
SMEĆE KAO GOST! Brutalne uvrede u Hrvatskoj na račun Lepe Brene i voditeljke njihove televizije, skandal! 14:55 Vip 0
NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO NAKON OVOGA! Karleuša se javno obratila Breni, Merlinu, Čoli, Dragani Mirković, skandal u najavi! 15:06 Vip 3
U ALEKSANDRI SAM PREPOZNALA IKS FAKTOR I PRE FILIPA: Lepa Brena iskreno o Prijovićkinom uspehu, evo zašto se razlikuje od drugih! 13:10 Vip 0
HAOS NA PRIJOVIĆKINOM KONCERTU Pevala sa Rozgom "Hajde da se volimo", a kad je Brena izašla na scenu Arena se zatresla! 08:02 Vip 0
ISPLIVAO KOMPLETAN SPISAK PRIJINIH VEČERAŠNJIH GOSTIJU Ove četiri zvezde će pokoriti Zagreb, Hrvatica je privukla posebnu pažnju 22:04 Vip 0
OTKRIVAMO Ova poznata pevačica večeras će biti gost na Prijinom koncertu u Zagrebu, njoj se niko nije nadao 15:48 Vip 0
BOGATSTVO DALA NA OPERACIJE! Lepa Brena ponovo ide pod nož, a evo šta je tražila od doktora 10:00 Vip 1
OVAKVU LEPU BRENU JOŠ NISTE VIDELI Pevačica zapalila izdanjem, kratak minić i visoke potpetice ostavljaju bez daha! 09:30 Vip 0
OČEKUJEMO DEVOJČICU: Lepa Brena otkrila sve o prinovi u porodici: Najveća sreća je igrati se sa unučićima 11:40 Vip 0
JOŠ JEDNA BITNA OSOBA NIJE BILA KOD BRENE I BOBE NA SLAVI Saša, Prija i Suzana nisu jedini, a svima je promakao njen izostanak 17:45 Vip 0
NISU DOŠLI NA SLAVU KUMOVA, A EVO ŠTA SADA KAŽE Suzana se oglasila o pričama da su ona i Saša Popović u svađi sa Lepom Brenom! 13:06 Vip 0
SVE OČI UPRTE U LEPU BRENU Evo u kakvom izdanju se pojavila na gala događaju u Beogradu, ovo niko nije očekivao! 20:50 Vip 0
ZASLUŽILA JE DA PLAČE Karleuša nije štedela Lepu Brenu, uputila joj ove reči nakon što se rasplakala na koncertu 16:06 Vip 0
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
SRPSKA JOVANKA ORLEANKA IMALA JE SAMO 17 GODINA KADA SU JE OBESILI Njene reči pred smrti bile su ŠAMAR NACISTIMA 06:00 Vesti 0