OVAKO JE LEPA BRENA PROSLAVILA 65. ROĐENDAN U vili slavila najbitniji dan, pa pokazala šta je dobila, u jedan detalj svi gledaju (FOTO) 09:40 Vip 0
LEPA BRENA JE DANAS NAPUNILA 65 GODINA, A MALO KO ZNA DA JE PEVAČICA STARIJA OD SUPRUGA BOBE Razlika je tek sada postala vidljiva na fotografijama 23:10 Vip 0
ŠOKIRAĆETE SE KADA SAZNATE KOLIKO GODINA IMA LEPA BRENA! Danas slavi rođendan, a svi su mislili da je mlađa! 11:00 Vip 0
"ALEKSANDRA I FILIP IMAJU SVOJE RODITELJE" Brena konačno otkrila detalje iz porodice, evo u kakvom su odnosu nakon Prijinog porođaja 08:40 Vip 0
ŠTA SE DESILO IZMEĐU ČOLE I LEPE BRENE? Pevali zajedno, dodirivao je po butini, a onda ju je pred svima žestoko ispalio! 07:00 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ IZJAVOM DIGLA ESTRADU NA NOGE Lepa Brena dala svoj sud, pa poručila: "Šta si ono rekla?" 21:20 Vip 0
"OKRENULA SAM LIST, ŽIVIM SVOJ ŽIVOT" Lepa Brena o Grandu i Saši Popoviću prvi put nakon njegove smrti! 20:20 Vip 0
43 GODINE JOJ JE TREBALO DA PRELOMI Boba nije mogao da je spreči, Lepa Brena priznala javno: "Konačno neko brine o meni na način koji mi prija" 18:00 Vip 0
DALA JOJ JE SAVET ZLATA VREDAN! Lepa Brena se mlađoj koleginici obratila i promenila joj život 06:00 Vip 0
DARA BUBAMARA U PROGRAMU OTKRILA O LEPOJ BRENI ONO O ČEMU SE ĆUTI GODINAMA Niko nije smeo te reči da izgovori, pevačica je morala 15:20 Vip 0
HALID BEŠLIĆ JE DVE DECENIJE ĆUTAO O LEPOJ BRENI Ono što je rekao za pevačicu mnogima se nije svidelo, reči i danas odzvanjaju 17:30 Vip 0
"MNOGI SU MISLILI ISTO, ALI NISU HTELI DA IM SE ZAMERAJU" Pevač godinama bio na crnoj listi Granda, sad šokirao tvrdnjama o Popoviću i Breni! 13:40 Vip 0
LEPA BRENA SE NIJE POJAVILA NA POMEN MARINI TUCAKOVIĆ Oglasila se bolnom porukom, a zajednička uspomena kida dušu 13:30 Vip 1
OVO JE DIJETA LEPE BRENE! Ovako je pevačica dovela liniju do savršenstva, otkriven njen jelovnik 10:10 Vip 0
PRVO SU HVALILE JEDNA DRUGU, A ONDA SU ZARATILE I TO ŽESTOKO! Brena nije htela da ćuti na Karleušine uvrede, a evo kako je pukla ljubav! 15:00 Vip 0
HALID BEŠLIĆ JE DVE DECENIJE ĆUTAO O LEPOJ BRENI Ono što je konačno rekao za pevačicu mnogima se nije svidelo, reči odzvanjaju 14:00 Vip 0
"BRENA ME NIJE VOLELA, PONELA SE PREMA MENI KAO NAJVEĆE ZLO" Pevačica otkrila šta joj je radila Živojinovićeva 07:00 Vip 0
KUM SAŠE POPOVIĆA ZGROŽEN PONAŠANJEM LEPE BRENE: "Suzanu uopšte nije zvala, nije došla ni saučešće da izjavi" 14:10 Vip 0
PRIČALO SE DA JE VEĆA DAMA OD BRENE Prva žena Bobe Živojinovića važila je za najlepšu Beograđanku, otkrivena prava istina o njihovom odnosu danas 17:00 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46