BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH UČESNICA ZG, A ONDA NESTALA! Rodila bliznakinje, povukla se, šok kako danas izgleda (FOTO) 23:20 Vip 0
STIGLA ZAMENA ZA ANU SEVIĆ! Voditeljka ''Zvezde Granda'' nije došla na snimanje, a razlog je... 17:40 Vip 1
"IMAM VIŠE LJUDI NA NASTUPU NEGO TI" Imao je veliki sukob sa Jelenom Karleušom, a sada se nalazi u rijalitiju, ni ne slutite o kome je reč! 08:00 Vip 0
VODITELJKA IZBAČENA IZ GRANDA! Zbog velikog kiksa snosila posledice, Saša Popović momentalno reagovao: "Zašto je onoj glupači dat mikrofon?!" 07:20 Vip 0
OVAJ ČLAN ŽIRIJA ''ZVEZDE GRANDA'' JE NAJOBRAZOVANIJI! Ima diplomu jednog od najprestižnijih fakulteta 07:00 Vip 0
CECA I JELENA KARLEUŠA ZAJEDNO U ZVEZDAMA GRANDA Snimak sukoba rivalki srušio internet! (VIDEO) 20:50 Vip 0
OTKRIVENA VELIKA TAJNA SAŠE POPOVIĆA! Evo kojoj pevačici je mnogo pomogao, ni ne slutite o kome je reč! 16:15 Vip 0
SAŠA POPOVIĆ JE NJU DISKVALIFIKOVAO IZ ZVEZDA GRANDA! O ovom skandalu je brujao region, a onda se desio šok preokret! 07:20 Vip 0
SAŠA POPOVIĆ DONEO KONAČNU ODLUKU! Evo koji pevači su zbog učešća u rijalitiju izbačeni iz Granda! 19:17 Vip 3
DEA ĐURĐEVIĆ "ODLEPILA" ZA OVIM PEVAČEM Raskid sa Mladenom sve iznenadio, a on joj se našao u teškom trenutku! 14:40 Vip 0
JOŠ JEDAN RAZVOD NA ESTRADI Pevač stavio tačku na dvogodišnji brak, o njihovoj svadbi brujao je region! 12:08 Vip 0
"PRIJATELJI SU MI NUDILI POMOĆ" Pevačici predviđali blistavu karijeru, a ona prodaje polovne stvari! 14:20 Vip 0
"BILI SMO MNOGO VIŠE OD KOLEGA" Pevač žestoko udario na Tanju Savić, ovo nikako ne može da joj oprosti: "Istina je potpuno drugačija" 12:20 Vip 0
ŽESTOKA SVAĐA ŽIRIJA U ZVEZDAMA GRANDA! Ceca sasula Miliju sve u lice, nastao opšti haos na snimanju emisije! 16:00 Vip 0
OTKRIVENA VELIKA TAJNA MILICE TODOROVIĆ! Ni ne slutite o čemu je reč, sve priznala usred emisije! 11:55 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ I SNEŽANA ĐURIŠIĆ NAPUSTILE ZVEZDE GRANDA Otkriveno ko će ih zameniti, gledaoci su u šoku! 22:20 Vip 0
NIKO NIJE ZNAO DA JE ON ROĐAK LEPE BRENE Raspametio je žiri u Zvezdama Granda, bio favorit za pobedu, a evo gde je danas! 19:40 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26