BILA JE NAJMLAĐA ZVEZDA GRANDA, A SAD LJUBI 20 GODINA STARIJEG Neprepoznatljiva je, a evo kako izgleda njen partner (FOTO) 09:08 Vip 0
IGRA KAO DA JOJ SE... Izjava Voje Nedeljkovića u Zvezdama Granda razbesnela javnost, ovo je izgovorio takmičarkinoj majcI! 07:40 Vip 0
"TUGA MI JE DA ZOVEM SUZANU..." Pevačica progovorila o zdravstvenom stanju Saše Popovića: "Bolno mi je sve to.." 13:07 Vip 1
ANA SEVIĆ PROGOVORILA O NJEGOVOM POVRATKU! Voditeljka otkrila sve, ovo niko nije očekivao 16:40 Vip 0
"IMAŠ 70 GODINA I SEDIŠ OVDE, JA BIH SE UBILA!" Marija Šerifović u žestokom okršaju sa starijim kolegom, šok! 12:00 Vip 1
OTAC TAKMIČARKE JE POZNATI MUZIČAR! Ceca i Viki Miljović ga prepoznale: ''Radila sam sa njim kao klinka'' 22:29 Vip 0
POTRESNA ISPOVEST PRETUČENOG PEVAČA! Čovek ga krvnički napao, a onda je usledio šok: "Tukao je i dedu, samo sam želeo da stane..." 23:15 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ SE SRUŠILA USRED STUDIJA Nezapamćena situacija u emisiji, prisutni zatečeni prizorom! 14:40 Vip 0
"PA ŠTA AKO STARIJI ČOVEK HOĆE DA TI STAVI BAKŠIŠ U DEKOLTE" Šok izjava naše pevačice, javnost frapirana! 16:54 Vip 0
SVE OČI UPRTE U CECU RAŽNATOVIĆ! Pojavila se u stajlingu koji je zaludeo svet, bujne grudi u prvom planu! 14:58 Vip 1
"OVO JE BLAGOSLOV, UNIVERZUME HVALA TI" Veliko slavlje u domu Ane Sević, njen suprug ne skida osmeh sa lica, čestitke samo pljušte! 22:38 Vip 0
"PEVAČICA SAM I BEZ VAS!" Novi skandal u Zvezdama Granda, takmičarka se svađala sa žirijem, Marija napravila haos 11:40 Vip 0
POTRESNI DETALJI IZ ŽIVOTA SAŠE POPOVIĆA! Nikada nije preboleo gubitak ove osobe: "Sve bih dao za razgovor sa njim..." 21:30 Vip 0
BIVŠE KOLEGE IGNORIŠU TANJU SAVIĆ! Folkerkini planovi za koncert propali, jedino se odazvao njen kolega: ''Nije mi jasno što'' 18:40 Vip 0
IMALA JE BRUTALNU SVAĐU SA KARLEUŠOM Reči koje je tada izgovorila izazvale su skandal, a evo gde je danas pevačica 22:30 Vip 0
POSLE 20 GODINA OTKRIO ISTINU! Pevač progovorio o "Zvezdama Granda", o ovome je ćutao dve decenije: "Nismo znali šta nas je snašlo" 23:24 Vip 0
POSVAĐALE SE CECA I VIKI MILJKOVIĆ! Izbio neviđeni haos, javnost u šoku zbog izgovorenih reči 09:55 Vip 0
OVOG PEVAČA JE SAŠA POPOVIĆ IZBACIO IZ GRANDA! Prekršio je strogo pravilo, ovo su svi detalji 20:38 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09