HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! Leti perje, žiri skočili jedni na druge, pevačica nasrnula na kolegu! 23:59 Vip 0
CECA U STAJLINGU OD 40.000 EVRA! Pevačica zasenila sve prisutne, ovaj skupoceni komad primetili su svi (FOTO) 10:30 Vip 0
OPŠTI SUKOB ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA Snežana Đurišić zaratila sa svima, Ceci poručila: "Nemoj ti da me savetuješ!" 12:00 Vip 0
DA JE POPOVIĆ ZNAO ŠTA GUBI OVO NIKAD NE BI URADIO! Jedan od najpopularnijih mladih muzičara priznao kako ga je ponizio direktor Granda 10:55 Vip 0
"TANGA NIJE ZA SCENU, DOVIĐENJA!" Ana Bekuta žestoko odbrusila takmičarki Zvezda Granda, haos na snimanju emisije! 22:12 Vip 0
NAŠ PEVAČ HODA ULICOM U SUKNJI! Svi u šoku zbog stajlinga: "To je normalno, a ljudi se sablažnjavaju i mazanjem noktiju" 15:00 Vip 0
"DA LI JE REALNO DA SE OVAKO POJAVILA?" Ceca u miniću sa raskopčanim dugmetom, muškarcima popadale vilice (FOTO) 14:40 Vip 0
"KAKO VAS, BRE, NIJE SRAMOTA?!" Nikola Rokvić i Željko Samardžić ušli u žestoku raspravu, nastao haos! 12:40 Vip 0
NE TERAJ ME NA NASILJE! Marija Šerifović zapenila na koleginicu, izbio skandal neviđenih razmera, niko ne može da ih smiri 22:45 Vip 0
SVI SE SEĆATE NJEGOVE AUDICIJE U ZVEZDAMA GRANDA! Slobodan se proslavio u takmičenju, nestao iz javnosti a danas se zove Sanja i fura plavu kosu! 06:00 Vip 0
ŽESTOKA SVAĐA MARIJE ŠERIFOVIĆ SA KOLEGINICOM Prisutni gledali sa nevericom, pale i međusobne optužbe! 12:40 Vip 1
PEVAČICA SE U ZVEZDAMA GRANDA TAKMIČILA POD LAŽNIM IMENOM! O ovome je godinama ćutala, a sada priznala sve javno! 16:35 Vip 0
MORAM DA VAS OBAVESTIM... Prvo oglašavanje nakon dolaska u Grandov studio, ništa od povratka u Zvezde Granda! 14:45 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ DOVELA SINA NA SNIMANJE ZVEZDA GRANDA Prvi put javno pokazala naslednika, pa oduševila sve ovim potezom! 12:05 Vip 0
PEVAČICA IZBAČENA IZ GRANDA, NIJE DOBILA NI OBAVEŠTENJE! Ostala zatečena: "Ništa nisam skrivila!" 19:40 Vip 0
SVE OČI UPRTE U CECU RAŽNATOVIĆ! Nastao kolaps kada se ona pojavila, a ovakvu je do sada niste videli (FOTO) 16:20 Vip 0
ZVEZDA GRANDA U TRCI ZA PREDSTAVNIKA NA EVROVIZIJI Svi je znate, a niko je nije očekivao na spisku! 11:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26