OVAKO IZGLEDA IMANJE ZBOG KOG JE VODITELJKA PLAKALA Htela da proda očevinu u emisiji, pa prekinula snimanje 13:01 Vip 0
MARIJA VELJKOVIĆ ZAPLAKALA U EMISIJI Voditeljka želela da proda dom u kom je odrasla, pa prekinula snimanje u suzama 10:56 Vip 0
VOZIM I PLAČEM Haris Džinović nikad iskreniji, prisetio se uspomena sa Melinom, pa otkrio zbog čega mu nije verovala 09:05 Vip 0
PEVAČICI JEDNA STVAR RAZORILA DUŠU Svakog dana proverava oglase u nadi da će se pojaviti ovo 06:30 Vip 0
DRAGANA MIRKOVIĆ SE RASPLAKALA PRED KAMERAMA PA PRIZNALA SVE: Znam da nigde nisam pogrešila, mislim da neću moći da živim... 14:31 Vip 0
BOLNE SCENE U ELITI! Janjuš ne može da se smiri, jeca na sav glas, potpuno se rasuo na komade 12:25 Vip 0
PLAČEM OD OČAJA Nikolina Pišek renovira vilu, ali ništa ne ide po planu, podelila šok kadrove prostora tik pred useljenje 21:30 Vip 0
MILJANA U SUZAMA Kulićeva puca po šavovima, briznula u plač, pa smislila plan sa Darjanom: Ne mogu više ovde! 08:20 Vip 0
PREPLAKALA CEO ROĐENDAN Sanja Marinković organizovala gala slavlje, pa joj se desilo nešto neočekivano, evo koliko je godina napunila 20:15 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ SE SLOMILA U JUTARNJEM Bolne scene, ne može da zaustavi suze: Htela sam da ćerka ima oca kojeg voli 13:34 Vip 2
PRIJOVIĆKA NA IVICI SUZA, PEVA BRENIN HIT Pevačicu savladale emocije, poručila smao jedno: Zahvaljujući vama sam večeras ovde 22:56 Vip 0
PRIJOVIĆKA SE RASPLAKALA Nikad emotivniji momenat, pevačica se rasula na komade, sve puca od emocija na koncertu u Osijeku 23:01 Vip 0
TAKMIČARKA DOŽIVELA EMOTIVNI SLOM! Nikad veći haos u Zvezdama Granda: Dotuklo me je sve to 12:30 Vip 0
TAKMIČARKA ZVEZDA GRANDA PLAKALA KAO KIŠA NA BINI Članovi žirija se posvađali zbog nje i napravili skandal, a komentari su bili surovi 09:20 Vip 0
SEVERINA PEVA I PLAČE, A SORAJA JE SNIMA Starleta se slomila od emocija, pa objavila potresan video, poslala pevačici jaku poruku 10:37 Vip 0
NIKOLIJA U SUZAMA Pevačica preplavljena emocijama zbog Relje Popovića, jednim potezom ju je rasplakao 15:30 Vip 0
JANJUŠ SE PONOVO GUŠI U SUZAMA ZBOG BRATA Košarkaš rasplakao cimere u Beloj kući, pa dao naklon Maji Marinković 18:34 Vip 0
U BELOJ KUĆI NASTAO MUK Zadrugari neutešni nakon što su saznali da se Janjušev brat obesio, Aneli van sebe 08:46 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ BRIZNULA U PLAČ ZBOG MAJKE Voditeljku ove reči slomile usred emisije, ovakvu je nikada niste videli 17:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
USVOJENA REZOLUCIJA PROTIV RUSIJE GS UN o "Povratku ukrajinske dece", Rusi odgovorili: Laži i licemerje 10:54 Vesti 0