NEDOSTAJE MI DA VIDIM MAJKU I OCA ZAJEDNO: Prijovićka se slomila u emisiji, svi u studiju zaplakali nakon ovih reči 17:02 Vip 0
PLAKALA SAM SVE DO ULASKA U STUDIO: Voditeljka javno o najtežem periodu, priznala sve, ne može više da ćuti 12:48 Vip 0
ANELI SLOMLJENA OD TUGE Ne može više da izdrži, sve rekla u programu uživo, spomenula i Janjuša 10:15 Vip 0
KAĆU GRUJIĆ RASPLAKALA PUBLIKA NA NASTUPU Priredili joj neočekivano iznenađenje, nije mogla da sakrije emocije 19:30 Vip 0
UBILA ME JE NEMOĆ U NJENIM OČIMA: Verenica Pavla Mensura neutešna lije gorke suze, hitno se oglasila 13:35 Vip 0
MILICA SEDI NA PODU, PEVA I PLAČE Emotivni kadrovi iz Arene, Pavlovićeva nije mogla da kontroliše emocije 07:40 Vip 0
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NE MOŽE DA PRESTANE DA PLAČE Nakon četvrte Arene u Zagrebu, pevačica se gušila u suzama 09:00 Vip 0
MILICA TODOROVIĆ PLAČE SA PRIJOM U ZAGREBU Pevačice liju suze od sreće, Arena gori od emocija 23:00 Vip 0
ANA RADULOVIĆ U EMISIJI OTEČENA OD PLAKANJA Voditeljka se oglasila i otkrila o čemu se radi, ne može više da ćuti 14:03 Vip 0
LEPA BRENA I DRAGANA MIRKOVIĆ RONE SUZE NA BINI Pevačice napravile haos u Bugarskoj, publika u transu 09:10 Vip 0
Amina Jusović NE ŽIVI VIŠE SA ŽENOM I ĆERKOM Đorđe David se iselio iz stana: Muška suza je, kažu, najteža! 07:00 Vip 0
Milica Veličković POSLEDNJE GOSTOVANJE LANE TOKOVIĆ Ovako je pevačica govorila o mladim kolegama, pa ispričala sve o svojoj karijeri 10:10 Vip 0
Alo/M.V. LUK BLEK SE SLOMIO UŽIVO U PROGRAMU Srpski predstavnik na Evroviziji pustio suze, ne može da sakrije bol i tugu zbog tragedije koja je zadesila našu zemlju 14:46 Vip 0
Alo/M.V. POTRESNO! Žika Jakšić se rasplakao u emisiji, za sve je kriva ova pevačica, isplivali detalji njihovog odnosa 11:40 Vip 0
Alo/B.S. ZVEZDAN IZVREĐAO ANĐELU Tokom Aninog izlaganja, Slavnić je napao bivšu ljubavnicu, Čurčićeva u suzama (VIDEO) 08:15 Vip 0
Alo/B.S. IVANA SUSTIGLE EMOCIJE Marinković se po prvi put javno obratio Goci Tržan, pa sve šokirao ovim rečima 21:00 Vip 0
Alo/B.S. OD TADA SVE JE POSTALO PRAZNO Anabela Atijas kroz suze priča o porodičnoj tragediji koja ju je skroz slomila 07:00 Vip 1
Alo/B.S. SUZA SUZU STIŽE Uplakani Ivan Dragić otvorio Sani dušu i priznao da je voli, shvatio koliko mu znači kada je shvatio da može da je izgubi 12:35 Vip 0
Alo/A.J. "TEŠKO MI JE BEZ DECE" Ana Ćurčić otvorila dušu pa otkrila mesto gde se guši u suzama kad je niko ne vidi, zadrugari je osudili zbog ovoga! 17:31 Vip 0
ALO.RS TRIK KOJI ĆE VAS SPASITI SUZA Premazala je nož jednom namirnicom i iscekala luk BEZ PLAKANJA 15:34 Žena 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0