Lili Alen
Foto: Profimedia/Profimedia

Kontroverzna engleska pop pevačica Lili Alen priznala je da je svoju vilu u Kotsvoldsu vrednu 4,2 miliona funti morala da proda kako bi platila ogroman dug poreskoj upravi.

- To mi je potpuno razorilo dušu. Svakodnevno proveravam tržište nekretnina da vidim da ga novi vlasnik ne prodaje - izjavila je pevačica.

Lili Alen

Printskrin

 

Govoreći u svom podkastu „Miss Me?“, Alen je otkrila niz detalja:

- Imala sam prelep dom. To je bila moja kuća iz snova na selu. Tako lepo sam je uredila, htela sam u njoj da odgajam svoju decu.

Tog „parčeta raja“ odrekla se 2016. godine.

- Dve godine ranije, bivša menadžerka me je tužila za više od 100.000 funti zato što sam raskinula ugovor sa njom. Tvrdila je da sam to uradila kako bi američka kompanija mogla da vodi moju povratničku turneju. Sud je naložio da je isplatim. Bilo je to apsolutno poražavajuće za moju dušu, prava životna lekcija. Taman pomislite da ste skockali svoj život, a onda vam se svet sruši u sekundi.

Zapravo, problem je, kako je navela, nastao kad je zbog isplate menadžerke upala u dug prema državi.

- Mislim da bi ljudi sa višim zaradama apsolutno trebalo da plate onoliko poreza koliko mogu. Taj stav me je učinio nepopularnim u određenim političkim krugovima. Ali, svejedno, uvek sam ostavljala na stranu novac da platim porez. Ali, nisam imala dovoljno da isplatim menadžerku, pa sam uzela deo novca namenjenog za porez. Kada mi je stigao poreski račun, pokušala sam da sklopim dogovor sa poreskom upavom da dug otplatim u ratama, ali su me odbili i morala sam da stavim kuću na prodaju.

Kuća za kojom toliko pati, nalazi se u selu Overton. Reč je o imanju sa vilom i vikendicom. Prva ima tri sprata, šest spavaćih soba, pet kupatila i tri prijemne sobe i potiče iz 1600. godine. Smeštena je u oblasti izuzetne prirodne lepote i magazin Vog ju je opisao kao čarobno mesto.

- Okružena je livadama sa poljskim cvećem, ružičnjacima. Na imanju se nalazi potok i jezerce, idealni za piknik - naveli su u Vogu.

Vikendica ima četiri spavaće sobe, a na imanju koje se prostire na 7. 5 hektara su i dve štale, otvoreni bazen, teniski teren.

Lili se u Kotsvolds preselila iz Londona u želji da se povuče iz sveta muzike i fokusira na život u domaćinstvu. U to vreme bila je udata za građevinara Sema Kupera. Kada je oglasila prodaju vile, pojavile su se insinuacije da je brak sa Semom završen.

- To je laž. Sem nije podneo zahtev za razvod zbog mog neverstva, niti sam ja to uradila zbog njega - pričala je pevačica, ali su se ipak rastali 2018. godine. Iz tog braka ima dve ćerke.

Lili Alen

Profimedia

 

Potom se 2022. godine venčala sa deset godina starijim glumcem koji je zaludeo Srbiju ulogom u seriji „Čudne stvari“ Dejvidom Harborom.

 

Par živi u luksuznoj gradskoj kući u Bruklinu. Vrata ovog doma, otvorili su brojnim medijskim ekipama, a osim sobe za meditaciju sa animal printom na kauču, luksuzne kuhinje inspirisane filmovima „Kum“, u njoj se nalaze i luksuzna i prostrana kuhinja, nekoliko kupatila. U jednom, i Dejdvid je na to posebno ponosan, imaju zlatne slavine u obliku labuda.

Lili Alen

Printskrin

 

- Inspirisali su nas dvorci u Versaju - objasnio je on, a Lili je, ipak, više pričala o kuhinji.

- Ne želim da to bude samo mesto gde se sprema hrana, već da to bude kutak u kome deca bacaju školske torbe i prepričavaju mi kako su proveli dan. Da tu delimo ideje, emocije, razgovaramo o tome šta se dešava sa našim danom, otkrivamo kako doživljavamo svet. Jednostavno, volim nedeljni ručak, da ustanem rano ujutru, oljuštim krompire, začinim meso i dok se miris pečenja širi kuhinjom, razmišljam, pomalo manipulativno, kako će moja deca uvek dolaziti kod mene vikendom jer će znati da ih čeka ukusan obrok u tri sata popodne.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading