IMA ĆERKU SA RIJALITI ZVEZDOM On je bivši muž Irine Vukotić, tokom razvoda bili su glavna tema! (FOTO) 06:00 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE IRINE VUKOTIĆ POSLE OTKAZA! Popularna voditeljka podelila je ovu emotivnu poruku! (FOTO) 20:15 Vip 0
OVO JE ISTINA O ODNOSU IRINE I MARIĆA Nakon odlaska sa Hepija pominjao se skandal, a onda je ona otkrila sve! 11:42 Vip 0
IRINA VUKOTIĆ NAPUŠTA PINK! Voditeljka prelazi na drugu televiziju, otkriveno i ko dolazi na njeno mesto, znate ga svi! 08:20 Vip 0
SVI GLEDAJU U NOGE POZNATE VODITELJKE Irina Vukotić zapalila društvene mreže, odmah se oglasila i njena koleginica (FOTO) 14:00 Vip 0
BILA JE U BRAKU SA RIJALITI UČESNIKOM I RODILA MU ĆERKU Voditeljka Irina Vukotić otputovala daleko i pokazala kako izgleda u 47. godini (FOTO) 19:25 Vip 0
Nina Denda IRINA VUKOTIĆ BILA UDATA ZA RIJALITI UČESNIKA Svi ga znate, a evo kako je povezan sa Markom i Lunom 14:15 Vip 0
Alo/A.J. "IZGUBILA SAM JE PREKO NOĆI, NJEN MIRIS JE I DALJE TU" Irina Vukotić ne može da preboli smrt majke, raspalakala voditeljku u emisiji, pa je snažno zagrlila! 18:00 Vip 0
Story/Alo/A.J. OVO JE OŽENJENI DEČKO IRINE VUKOTIĆ I SVI GA ZNATE Voditeljka pre nekoliko meseci uplovila u vezu sa njim, a sada isplivali dokazi! 21:53 Vip 0
Alo/B.S. VODITELJKA IMA ČESTIH PROBLEMA SA ZDRAVLJEM Irina Vukotić se oglasila iz lekarske ordinacije, pa poručila svima ove reči (FOTO) 10:20 Vip 0
Alo/E.B. IRINA VUKOTIĆ VRELIM IZDANJE PRIKOVALA GLEDAOCE ZA MALE EKRANE Dubokim šlicem raspalila maštu muškom rodu, provokacija dostigla vrhunac! (FOTO) 11:20 Vip 0
Alo/N.S. ROLERKOSTER EMOCIJA Irina Vukotić otvorila dušu, pa priznala: Bila je ovo godina suza i smeha 20:20 Vip 0
Alo/E.B. HIPNOTISAO JE ŽENE, BIO U RIJALITIJU, A NJEGA ZALUDELA IRINA VUKOTIĆ: Njemu je naša voditeljka rodila dete, evo kako danas izgleda! (FOTO) 11:50 Vip 0
Alo/N.S. ODUŠEVILA SVE Voditeljka usijala društvene mreže, ovako ona radi na svom izgledu (FOTO) 17:45 Vip 0
Alo/Đ.M. BRUTALNO IZDANJE VODITELJKE DNEVNIKA Ovako Irina izgleda kada se kamere ugase, pozirala u topiću i helankama i sve oduševila (FOTO) 22:14 Vip 1
Alo/Đ.M. ANĐELE MOJ, OTIŠLA SI PREKO NOĆI DA NIKOGA NE OPTERETIŠ Poznatoj voditeljki iznenada preminula majka, otkrila potresne detalje i sve rasplakala (FOTO) 15:08 Vip 0
Espreso/Alo/J.M. NE PRILAZI MI BRE! Irina Vukotić se u programu uživo prepala kada je njen gost doneo zastrašujuću stvar! 22:45 Vip 1
Alo! "ZAŠTO STE MALI ŽIKO? SKLONITE SE..." Neverovatna scena u Jutarnjem, Irina pružila ruku ka Žiki, a onda prasnula u smeh: Ne mogu da vas gledam 09:15 Vesti 1
Alo/Đ.M. GOLE BUTINE I OGROMAN DEKOLTE! Irina Vukotić stajlingom u jutarnjem programu napravila haos, gosti u studiju ostali bez teksta! (FOTO) 10:03 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
NATO NA NOGAMA! FRANCUSKA VOJSKA ZAPUCALA: Dronovi nad nuklearnim oružjem – mornarica otvorila vatru bez oklevanja 16:51 Vesti 2
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 21