VODITELJKA RODILA DETE RIJALITI UČESNIKU Svima je dobro poznat: Odlučio sam da se napokon smirim! 08:40 Vip 0
KO JE PARTNER IRINE VUKOTIĆ? Doktor Radmilo je vrlo ugledan u svojoj sferi, voditeljki ispunjava svaku želju 12:50 Vip 0
BILA BIH SA TOBOM, VOLIM PLAVUŠE Karleuša se u emisiji uživo obratila voditeljki i šokirala rečima! 10:35 Vip 1
''DOBIĆETE OTKAZ NA OVOJ TELEVIZIJI, VEĆ DANAS'' Vedrana Rudan u jutarnjem programu prozvala našu voditeljku: ''Još jedna plavušica'' 18:30 Vip 0
POTRESNA OBJAVA NAŠE VODITELJKE! Irina Vukotić slomljena od bola, njene reči kidaju dušu! (FOTO) 15:40 Vip 1
"HOĆEŠ DA MI NAMETNEŠ MIŠLJENJE?" Svađa sa voditeljkom u programu uživo, o ovome je brujao region! 18:40 Vip 0
MALO KO ZNA ŠTA JE IRINA VUKOTIĆ PO STRUCI! Voditeljka rodila dete rijaliti učesniku, a ova odluka joj je promenila život iz korena 18:00 Vip 0
KO JE PARTNER IRINE VUKOTIĆ? Doktor Radmilo je vrlo ugledan u svojoj sferi, voditeljki ispunjava svaku želju 11:41 Vip 0
HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU! Vedrana Rudan žestoko odbrusila voditeljki: Dobićete otkaz na televiziji već danas! 08:00 Vip 0
"NISKE STRASTI U JUTARNJEM PROGRAMU" Voditeljka se uvukla u najkraći minić, kad je prekrstila noge, svi ostali u čudu! 06:30 Vip 0
BILA BIH SA TOBOM, VOLIM PLAVUŠE Karleuša se u emisiji uživo obratila voditeljki i šokirala rečima! 16:08 Vip 0
VODITELJKA IMA ĆERKU SA RIJALITI ZVEZDOM Ovo je bivši muž Irine Vukotić, svima je dobro poznat! 06:30 Vip 0
POZNATA VODITELJKA U LJUBAVNOM ZANOSU SA DEČKOM Na javnom mestu radili ovo, pojavio se snimak! 18:40 Vip 0
ALEKSANDRA RADOVIĆ (50) PROSLAVILA ROĐENDAN! Uvijala se uz poznati hit, ovu njenu koleginicu niko nije očekivao na slavlju 10:20 Vip 0
ZAVIRITE U STAN NAŠE VODITELJKE! Ovde živi nakon razvoda od rijaliti učesnika, a jednu stvar su svi primetili! 12:15 Vip 0
"TI KAO DA SI KRENULA NA PLAŽU, A NE U JUTARNJI!" Žestoki komentari na račun naše voditeljke, odmah odbrusila 22:45 Vip 0
VODITELJKE SLAVE POBEDU NAŠIH KOŠARKAŠA Obratile se dirljivim rečima nakon osvojene bronze: Nikad jače nije sijala! 14:30 Vip 1
VODITELJKA POKAZALA ZATEGNUTE NOGE! Nakon razvoda smuvala doktora, a evo kako uživa na letovanju 14:27 Vip 0
VODITELJKA RODILA DETE RIJALITI UČESNIKU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Odluka joj promenila život iz korena, evo i šta se desilo 06:30 Vip 0
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
NATO U VELIKOM PROBLEMU, STIGLO UPOZORENJE: Niste u stanju, pripremite se za BOJNO POLJE 23:42 Vesti 0
"IDEALNI RUS DOŠAO IZ ODESE" Ukrajinski komandant ušetao pravo u ruski štab: Nisam pucao, tražio sam spas 19:45 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 20. DECEMBAR Bik uživa u malim zadovoljstvima, Devica ide na putovanje 19:26