OVO JE OŽENJENI DEČKO IRINE VUKOTIĆ I SVI GA ZNATE Voditeljka pre nekoliko meseci uplovila u vezu sa njim, a sada isplivali dokazi!
Printscreen

Novi dečko Irine Vukotić, kako piše "Story" jedan je od najpoznatijih lekara u Srbiji, doktor Radmilo Janković, zamenik direktora UKC u Nišu.

Čak i da ne pratite emisije stručno vezane za zdravlje ili naučne magazine, dr Janković vam je sigurno zapao za oko tokom pandemije kada je svojim srčanim i stručnim izlaganjima na televiziji postao jedan od omiljenih lekara u narodu koji je olakšavao težak period kroz koji smo prolazili, kako svojim pacijentima u Nišu tako i svima pored malih ekrana.

Prema saznanjima pomenutog magazina, novi dečko Irine Vukotić ukrao je srce voditeljke pre nekoliko meseci, ali da ovo nije klasična ljubavna priča bez ikakvih poteškoća i izazova, govori činjenica da je doktor još uvek zvanično u braku.

No, prema tvrdnji njihovih prijatelja, on je trenutno u procesu razvoda i upravo je to razlog što još uvek nisu spremni da javno pričaju o svojoj vezi - žele da zaštite njegova dva sina od medijske pažnje i nagađanja.

U USKOJ HALJINI ISTAKLA ATRIBUTE Seka Aleksić dobila pretižnu nagradu, pa poručila koleginicama: Treba da se ugledaju na mene, a ne da budu ljubomorne!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading