PEJA NE BIRA REČI! Ena Čolić prebledele boje lica, javno izvređana: "Tvrdi da je vaspitana, a pričala je da me mama napravila na..." 01:15 Vip 0
"NE TRČIM NI ZA KIM" Ena u strahu od Peje, nije mogla više da ćuti, sve priznala pred kamerama: "Nije mi svejedno" 00:15 Vip 0
"UDARALA ME TAMO GDE NAJVIŠE BOLI" Peja pred svima opleo po Eni, njena reakcija ostavila sve bez teksta 23:55 Vip 0
"MAJKA ZLATA MI JE NA PRVOM MESTU, A ENA..." Jovan Pejić Peja konačno otkrio da li se posle rijalitija viđa sa Enom Čolić: "Zabolelo me je samo jedno" 19:24 Vip 0
"SRAMOTA ME JE ŠTO SAM ŽENSKO, TA DEVOJKA NIJE NORMALNA" Ena Čolić bez milosti o Zlati Petrović, Peja će doživeti nervni slom 00:00 Vip 0
"SINA SU MI ZVALI MALI PEJA" Ena Čolić otkrila surovu istinu o posledicama rijalitija, Jovan se udružio sa njenim neprijateljima 17:10 Vip 0
"ZLATA I PEJA SU OBAVILI RAZGOVOR SA JOVANOM" Ena sigurna da su stali na put ljubavi, evo šta se desilo posle rijalitija! 15:05 Vip 0
PEJA OTKRIO VELIKU TAJNU O CECI RAŽNATOVIĆ! Šokirao sve priznanjem, ovo javnost nije znala! 07:00 Vip 0
"NISAM PRIMORANA VIŠE DA GA TRPIM, STAVILA SAM TAČKU" Ena Čolić stala na put Pejinim igrama, pa ga raskrinkala do srži! 22:45 Vip 0
"UBIO NAS JE TOKSIČAN ODNOS" Peja se prvi put javno obratio Eni brutalnim rečima, njegov otac šokirao na kraju (FOTO) 18:45 Vip 0
ZARADIO 21.000 EVRA U ELITI! Raskrinkani tajni Pejini planovi nakon rijalitija, ovo niko nije očekivao 06:30 Vip 0
''NIJE MI NI RUKU PRUŽILA'' Prvo razočarenje Ene Čolić u porodicu Pejić, spomenula Zlatu i Jovana (VIDEO) 10:30 Vip 0
EVO KAKO SE ZLATA I PEJA PONAŠAJU KADA IH NIKO NE GLEDA U finalu Elite ostavili sve u čudu 03:47 Vip 0
PEJA PLAKAO KAO KIŠA KAD JE UGLEDAO ZLATU, ONA SE ODMAH OBRATILA ENI! Evo koje mesto je Jovan zauzeo u superfinalu Elite 8 03:24 Vip 0
ZLATA I PEJA PONOVO ZAJEDNO? Voditelj progovorio nakon toliko godina, pa otkrio koju ženu sanja noćima 20:49 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02