JOŠ JEDAN ŠAMAR ZA NJU! Ena Čolić klečala pred Pejom, on je odbio kao da joj nikad nije bio ništa (FOTO) 00:20 Vip 0
ELITOM ODZVANJAJU JECAJI ENE ČOLIĆ Rasula se u komade i napustila sve, straviče scene (VIDEO) 23:40 Vip 0
PEJA HITNO NAPUSTIO BELU KUĆU! Doživeo nervni slom, grca u suzama, učesnici nisu mogli da ga spreče (FOTO) 20:20 Vip 0
PRED SAMO FINALE DONETA KONAČNA ODLUKA Veliki šef se hitno oglasio zbog Peje, preko ovoga ne može da mu pređe, produkcija reagovala! 14:05 Vip 0
SPREMNA DA OPROSTI GNUSNE UVREDE Javnost u neverici zbog izjave Zlate Petrović o Eni Čolić : "Nije iskrena!" 09:20 Vip 1
''NISAM PONOSNA NA TO'' Zlata Petrović nikad iskreno o malom Peji, evo šta joj smeta kod sinovljevog ponašanja u Eliti 8 18:20 Vip 0
DRAMA U PEJINOM DOMU! Zlata ne može da dođe sebe zbog Eninih uvreda, hitno se oglasila, otkrila šokantne detalje! 00:40 Vip 0
NIKAD ŽEŠĆI RAT ENE I PEJE! Priznao da ga je sramota što je bio sa njom: "Takve kao ti su samo za..." 14:20 Vip 0
PEJA NAPUSTIO BELU KUĆU U suzama se obratio produkciji: "Uzmite novac, majka neće da me gleda" 09:25 Vip 0
"OD JUČE MI NIJE DOBRO" Zlata Petrović van sebe nakon što je Ena nasrnula na njenog sina: "Psuje svima živo i mrtvo" 23:20 Vip 0
IZUSTIO SAMO JEDNO Pejin otac se oglasio nakon Eninih monstruoznih reči upućene njegovom sinu 19:15 Vip 0
"DABOGDA TI SVI POMRLI" Monstruozne kletve u Eliti, učesnica urla, cimeri u šoku, skandalozne scene (VIDEO) 18:30 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02