"DONEO JE SVOJU ODLUKU" Zlata Petrović brutalno nekon Pejinog priznanja da ga očevo mišljenje ne zanima 00:40 Vip 0
"NE SLUŠA NI MENE NI MAMU" Hitno oglašavanje Pejinog oca nakon njegove izjave da ga njegove mišljenje ne zanima, nije mogao više da izdrži 23:20 Vip 0
''NE ZANIMA ME OTAC, VEĆ ŠTA MAJKA KAŽE'' Šok izjava malog Peje oko komentara njegovih roditelja za vezu sa Enom Čolić 20:40 Vip 0
''ONA MENI ZUBE, JA NJOJ GRUDI'' Zoran Pejić Peja o propalom braku sa 25 godina mlađom, čak su planirali i decu (FOTO) 09:40 Vip 0
RASKRINKANO ŠTA PEJINA BIVŠA DEVOJKA MISLI O ENI ČOLIĆ Procurile šokantne tvrdnje, a evo zašto su oni zapravo raskinuli 00:38 Vip 0
ENA ŠAMARA PEJU! Samo zbog jedne reči doživela nervni slom, zadobio udarce u glavu (VIDEO) 18:30 Vip 0
''AFTERE OD TRI DANA MU ANĐELA NEĆE TOLERISATI'' Izbačena zadrugarka oplela po parovima u Eliti 8: ''Rijaliti mu je ušao u srž'' (VIDEO) 21:10 Vip 0
OGLASIO SE ZORAN PEJIĆ Zlata Petrović u suzama, ne može da podnese kroz šta sin prolazi: "Ne sluša me, tera po svome" 08:20 Vip 0
"PRIČE KOJE SAM ČULA SU UŽASNE" Zorica Marković osula paljbu po Eni Čolić, stala u zaštitu Zlatinog sina! 13:40 Vip 0
MUK U ELITI Evo koga je Terza poslao u izolaciju, učesnici zanemeli od šoka: "Imaju sedam dana..." 00:20 Vip 0
OGLASILI SE ENINI NAJBLIŽI! Evo šta njena porodica i podrška misli o vezi sa malim Pejom nakon žučnih svađa u Eliti 21:50 Vip 0
''TATA JE PONOSAN NA TEBE'' Zorana Pejića oduševilo sinovljevo ponašanje, digao Peju u nebesa nakon obraćanja Eni Čolić (FOTO) 17:35 Vip 0
"BIO SI SA ENOM ZATO JE BRANIŠ!" Gastoz i Peja u žestokom ratu zbog Čolićeve, trese se Bela kuća! (VIDEO) 12:00 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE IZBAČENOG IZ ELITE! Progovorio o roditeljima zadrugara: ''Njegova majka mi je spremala da jedem, dužan sam im'' 11:15 Vip 0
"POPILE SU JEZERO, A OVE DAME PO DVA VAERMUTA" Pejin otac brutalno o Eni nakon njenih prozivki na račun Zlate Petrović i Goce Božinovske! 00:40 Vip 0
ENA ČOLIĆ IZBAČENA IZ BELE KUĆE! Doneta hitna odluka nakon svađe sa Pejom, ovome se nije nadala! 07:50 Vip 1
PEJIN OTAC SE MOMENTALNO OBRATIO BAKIJU B3 Nije mogao više da ćuti, uputio mu jasnu poruku (FOTO) 01:00 Vip 0
"BRUKA SAM SRBIJE" Ena Čolić na ivici suza zbog Peje, slomila se u programu uživo, ne može više da izdrži 00:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02