OVO JE VESNIN I ĐOLETOV SIN! Adriano je brutalan frajer, ne voli da se eksponira, a tek kada vidite kako je građen 23:45 Vip 0
ZBOG TUČE U AVIONU OSTALI ZAROBLJENI Vesna i Đole Đogani proživeli agoniju na aerodromu, policija morala da interveniše 19:53 Vip 0
NIJE BILO VREMENA... Vesna Đogani doživela peh na koncertu Aleksandre Prijović, javno priznala sve 16:23 Vip 0
OVO JE JEDINA ISTINA O RAZVODU VESNE I ĐOLETA ĐOGANIJA Denser svu imovinu prepisao na drugu suprugu 19:20 Vip 1
KAD ĐOLE NAPRAVI BELAJ, JA BUDEM ŠARMANTNA! Vesna Đogani otkrila da koristi protekcije kod policije, a evo koju ponudu je odbila 18:24 Vip 0
IMAO SAM ZABRANJENU LJUBAV Đole Đogani progovorio o nikada prežaljenoj ženi: Sreo sam je nakon 40 godina 18:15 Vip 0
BRENA SE NIJE NI JAVILA, TADA SE NALJUTILA: Đole Đogani otvoreno o odnosu sa kolegama: Sa mnom je na distanci! 13:56 Vip 0
VESNI ĐOGANI STIGLA PORUKA KOJA RAZOTKRIVA ĐOLETA I SLAĐU Tražila odgovor od densera, on se zbunio, pa rekao samo ovo! 12:59 Vip 0
NE PIJEM BLJUTAVE KOKTELE DA BI BIO NA TELEVIZIJI: Đole Đogani i Ognjen Amidžić prvi put o sukobu, denser je bio ljut zbog jedne stvari! 08:13 Vip 0
OVAKO JE IZGLEDAO ĐOLE ĐOGANI Isplivala fotka densera iz mladosti, ovaj detalj je svima zapao za oko, a komentari samo pljušte 06:30 Vip 0
NIJE BILO PAMETNO Otkrivamo zašto se Vesna i Đole nisu pojavili na slavlju kod Lune i Marka 09:18 Vip 1
NE ZNA SE KO PIJE, A KO PLAĆA Vesna Đogani priznala da je Luna nije pozvala na slavlje, pa otkrila šta se dešava u njihovom domu upravo 20:36 Vip 0
KAJE SE ŠTO NIJE POSTALA ĐOGANI! Kaja Ostojić odbila da se uda za Đoleta Đoganija, on progovorio o tome! 10:30 Vip 0
ŠOK PRIZNANJE! Đole Đogani nije hteo da vidi ćerku zbog golotinje, otpisao je u trenutku kada joj je najviše bio potreban 18:36 Vip 0
O MNOGIM STVARIMA NE PRIČAM Slađa Delibašić nikada iskrenije o razvodu od Đoleta: Bila je frka, terao je moga oca da to uradi! 22:40 Vip 0
NISU SMELI DA MI KAŽU DA SE GAGI DROGIRA! Đole Đogani razvezao jezik, pa otkrio sve o porodičnim sukobima 14:15 Vip 0
ŽIVELI SMO U TROŠNOJ KUĆI Bolna ispovest Đoleta Đoganija, denser otkrio nepoznate detalje detnjstva: Svi smo spavali zajedno! 10:30 Vip 0
IMAO JE JOŠ JEDAN TALENAT Đole Đogani nije oduvek bio denser, kao klinac ovo je radio bolje od svih 06:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46