"KAO KOREOGRAF NE BIH JOJ DAO NI ŠESTICU..." Đole Đogani brutalno o Milici Pavlović: Postaje malo glupo... 18:45 Vip 0
DONALD TRAMP U SRPSKOM SPOTU Ljudi u neverici zbog onoga što vide, muzičari napravili neviđeno do sada (VIDEO) 08:55 Vip 0
ZABRANJENA LJUBAV ĐOLETA ĐOGANIJA Posvetio joj najtužniju baladu, Vesna zbog nje plakala na setu! 21:20 Vip 0
SUSRET NAKON 40 GODINA! Ova žena je bila sa Đoletom pre Vesne i Slađe, posvetio joj je čuveni hit! 07:20 Vip 0
KO JE KOME ŠTA U PORODICI ĐOGANI? Baki B3 nije brat Gagiju i Đoletu, a oni su ujaci ovim poznatim pevačicama! 17:30 Vip 0
"TA OSOBA JE RADILA SA NAMA" Vesna Đogani ne može više da ćuti o Đoletovoj prevari, rešila da konačno sve otkrije javno! 21:40 Vip 0
OD 18 GODINA STARIJEG MUŽA DOBILA PLAC ZA ROĐENDAN! Pevačica otvoreno priznala: "Cveće i bombonjere me ne zanimaju" 11:50 Vip 0
"ON JE STARIJI OD MENE 18 GODINA, ALI JA TU..." Vesna Đogani otkrila sve o odnosu sa Đoletom, ovo će vas šokirati! 19:38 Vip 0
GAGI STIGAO NA GALA SLAVLJE KOD ADRIANA! Progovorio o porodičnim odnosima, pa otkrio šta mu je poklonio: "To mu je najpotrebnije" 21:16 Vip 0
GALA SLAVLJE KOD ĐOGANIJEVIH! Vesna i Đole priredili punoletstvo sinu, on prvi put pozirao pred kamerama! (FOTO) 20:32 Vip 1
ĐOLE ĐOGANI I VESNA NISU U BRAKU! Pevačica i denser otkrili istinu o kojoj nisu pričali do sada 16:41 Vip 0
ĐOLE ĐOGANI POKAZAO IZVAJANO TELO U 64. GODINI! Fotke napravile haos, a tek kad vidite trbušnjake 21:17 Vip 0
NEKA GLEDA ŠTA NJEGOVA ŽENA RADI GODINAMA UNAZAD Milica Pavlović raskrinkala Vesnu i Đoleta Đoganija, žestoko im odgovorila, skandal trese estradu 15:54 Vip 1
KAO DA JE SIŠLA SA NEBA, NE ZNA DA KAŽE DOBAR DAN! Pevač isprozivao Milicu Pavlović, skandal na estradi, spomenuo i njega! 21:00 Vip 0
ĐOLETU JE SVEGA PREKO GLAVE, KINJI VESNU ZA SVE Komšije Đoganija obelodanile šok detalje, nju obožavaju, a evo kakav je on zapravo! 17:55 Vip 0
MOJA I VESNINA DEVOJČICA SU VRŠNJAKINJE! Đoletova i Slađina ćerka otvoreno o posledicama razvoda roditelja 17:00 Vip 0
OVAKO IZGLEDA ĆERKA ĐOLETA ĐOGANIJA! Marinela se povukla iz javnosti, završila ozbiljan fakultet, a evo šta danas radi 13:21 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46