Alo/M.G. PREŠLA PREKO PREVARE, PA PROGOVORILA O PRINOVI Vesna Đogani otkrila nove detalje braka sa Đoletom: "Deca brzo odrastaju" 19:20 Vip 0
Kurir/Alo.rs/M.A. KONAČNO PROGOVORIO I ON Đole Đogani nikad iskrenije o Luni i o glasinama da je varao Vesnu, priznao sve! 20:25 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. GAĐAO ME JE! Vesna Đogani otkrila potpuno nove detalje Đoletove preljube, progovorila o onome što su prećutali svima 14:38 Vip 0
IPAK SU PROFITIRALI! Vesna i Đole zajedno u emisiji nakon skandala o prevari, Đoganijevi otkrili da li je žena sa kojom je uhvaćen dobila otkaz! 13:55 Vip 0
Alo/Kurir/M.G. Vesna otkrila pozadinu Đoletove prevare i posledice koje su katastrofalne: "Poljubac se desio", pa spomenula ljubavnicu! 18:00 Vip 0
Alo/Đ.M NE ŽELIM DA ŽIVIM SA NEKIM KO ME JE PREVARIO! Vesna Đogani progovorila o Đoletu Đoganiju i poslala poruku svima koji joj se udvaraju! 17:20 Vip 0
Premijera/Alo.rs/Đ.M. SKANDAL NE PRESTAJE! Vesna prvi put progovorila o suočavanju sa Đoletovom navodnom ljubavnicom i kako je reagovao njen muž! 18:25 >> 18:05 Vip 0
Alo.rs PRVI PUT PRED KAMERAMA NAKON SKANDALA Đole priznao da se desio poljubac, Vesna svoj komentar čuvala za javljanje uživo, pa šokirala naciju! 17:25 Vip 0
Alo.rs/M.A. Dok cela Srbija bruji o njegovoj prevari, Vesna Đogani poručuje: Nikada ne bih posumnjala tako nešto! Šok detalji (VIDEO) 08:10 Vip 1
Alo.rs/Đ.M. SVI PRAVE GREŠKE Ovako je Đole Đogani govorio u emisiji o devojkama ne sluteći da će biti uhvaćen u navodnoj prevari! 18:10 Vip 0
Alo.rs./Pink.rs NAKON SKANDALOZNOG SNIMKA Vesna i Đole Đogani uhvaćeni zajedno, pogledajte šta su radili! 14:10 Vip 0
Alo.rs/Kurir Vesna je oprostila Đoletu prevaru, i dala mu je samo jedan uslov: Đoganijevi se smirili, ništa neće biti kao pre! 10:59 Vip 0
Alo.rs! Đole progovorio o razvodu i podeli imovine sa Vesnom: Svako ima pravo na svoj deo! (VIDEO) 20:16 Vip 0
Alo.rs/Kurir/T.Đ KOMŠIJE SU HTELE POLICIJU DA ZOVU Užasna vika, dreka i psovanje u stanu Đoganijevih: Kada je javnost ugledala snimak gde Đole ljubi drugu ženu došlo je haosa iza zatvorenih vrata! 10:10 Vip 0
Alo.rs IZ PRVE RUKE Nakon što je uhvaćen u preljubi, komšije za Alo! tvrde:Đoleta ne viđamo uopšte, a Vesna stalno šeta psa! 07:26 Vip 0
Alo.rs/Blic U JEKU SKANDALA Oglasila se Đoganijeva sestra, pa izjavom o njegovom braku i navodnoj prevari sve ostavila bez teksta! 23:46 Vip 0
Alo.rs/Đ.M. SAMO SE DERE, A NE NUDI NIŠTA! Đole Đogani žestoko isprozivao Baku Braseta, nije birao reči i stao u odbranu Vojaža! 15:39 Vip 0
Alo.rs NAKON ŠTO JE SLAĐA NAPUSTILA GRUPU Đole Đogani izabrao je prvo ovu pevačicu, ali je mudrim potezom Vesna oterala pre nego je došla! 17:03 Vip 0
Premijera/Alo.rs/A.T. LJUBOMORNA NA MUŽA?! Đole Đogani i u šestoj deceniji važi za jednog od najboljih frajera na estradi, a Vesnin komentar je sve ostavio u čudu! 23:05 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46