OKRENULA NOVI LIST! Stefani Grujić pokazala svog naslednika nakon što je "šutnula" Matoru, pa uputila jasnu poruku! (FOTO) 01:00 Vip 1
"STEFANI OSTAVILA MATORU, NIJE JOJ NI NA MAJČINU SAHRANU DOŠLA" Isplivale šok tvrdnje, Jovana Tomić proživljava teške dane! 16:55 Vip 0
"MILICA ĆE NASESTI NA TERZINU GLUMU" Saška Karan za Alo o dramama u Eliti, spomenula i produkciju: "Ucenjuju ih..." 13:10 Vip 0
MUNJEZ SPREMA PAKAO ZA STEFANI! Rodila mu sina, a sada nemilosrdan prema njoj, otkriveni skandalozni detalji! 00:40 Vip 0
MATORA IZBACILA STEFANI IZ STANA I ZAKLJUČALA VRATA Ove detalje su krile od svih, evo šta se dešavalo u njihovom domu, sve javno otkriveno! 09:44 Vip 0
''OVO JE SRAMOTA VEKA!'' Munjezova majka užasnuta što su Matoroj cepali majicu zbog rođenja njenog unuka: 'Na ovome ostati neće'' 22:59 Vip 0
ŽESTOKO UZVRATILA! Stefani Grujić prozvala Munjezovu majku javno: ''Moja mama brine o bebi i meni, ne oglašava se kao...'' 16:59 Vip 0
"STEFANI TREBA DA BUDE SRAMOTA" Terzin brat u uživo programu opleo po Grujićevoj: "Želi neku priču da bi ušla u rijaliti" 13:30 Vip 0
"TAKO JE I MOG SINA PRISVOJILA, MORBIDNO I BOLESNO" Anita žestoko oplela po Matoroj nakon što je sebe nazvala ocem Munjezovog deteta! 09:10 Vip 0
''MOJE DETE IMA MATORU KOJA ĆE...'' Šok izjava Stefani Grujić roditeljima Munjeza neće prijati 06:00 Vip 0
PRENELI MU POSEBNE INSTRUKCIJE ZA BORAVAK U ELITI! Munjezovi roditelji na ivici kršenja pravila, produkcija strepela da ne izgovore zabranjeno 17:50 Vip 0
"HOĆU DNK DA SE URADI, SUMNJAM U SVAŠTA" Munjezova majka šokirala sve u studiju otkrićem o Stefani Grujić, van sebe jer je njen sin postao otac! 00:40 Vip 0
STEFANI GRUJIĆ SE KONAČNO OGLASILA! Ne želi više da ćuti Munjezovoj majci, rešila da razveže jezik i otkrije pravu istinu! 23:59 Vip 0
EVO KOLIKO GODINA IMA STEFANI GRUJIĆ! Nedavno se porodila, a u ovu činjenicu niko ne može da poveruje! 23:20 Vip 0
U ELITU VANREDNO VEČERAS STIŽE ONA! Munjez ne može ni da nasluti, ovo niko nije očekivao! 22:00 Vip 0
IZNENAĐENJE ZA STEFANI I NJENOG SINA! Matorin stan pun poklona i balona, Grujićeva se odmah oglasila 19:20 Vip 0
MUNJEZ SE DIREKTNO OBRATIO STEFANI GRUJIĆ Zbog sina je spreman na sve, ovo joj nikako neće dozvoliti! 15:00 Vip 0
"NA INFUZIJI JE, ČIM SE TAKO NEŠTO DESI ZAVRŠI U HITNOJ" Oglasila se majka Munjeza nakon saznanja da mu je otac hitno hispitalizovan! 17:55 Vip 0
"MATORA ĆE PONOVO OSTATI SAMA, STEFANI JE KORISTI ZBOG NOVCA" Učesnici krive Tomićevu za sve, Munja čvrst u odluci da se bori za svoje dete! 14:15 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05