PRVA FOTKA STEFANI GRUJIĆ IZ BOLNICE! Matorine reči kidaju dušu, obratila se i Munjezovom sinu: "Ti si naš miš najvoljeniji na svetu" 23:59 Vip 0
MATORA I STEFANI SKOVALE TAJNI PLAN! Sve isplanirale još pre njenog porođaja, evo šta čeka Munjeza, otkriveni šok detalji! 20:15 Vip 1
"STEFANI JE PREVARILA MATORU U AVGUSTU SA NJENIM BRATOM" Pojavio se šok snimak, Kačavenda optužila Grujićevu da je bila neverna! (VIDEO) 16:03 Vip 0
ZANEMEĆETE KADA SAZNATE KOLIKO GODINA IMA STEFANI GRUJIĆ Juče se porodila, a ovaj podatak o njoj je šokantan, svi su mislili da je starija 12:55 Vip 0
ŠOK DETALJI O OCU DETETA STEFANI GRUJIĆ Kamere snimile tajni razgovor, evo zašto svi misle da nije Munjez! 09:25 Vip 1
PRVA FOTOGRAFIJA IZ PORODILIŠTA Stefani Grujić bleda i iscrpljena, Matora joj ovako pruža podršku (FOTO) 07:55 Vip 0
ZOLA PROGOVORIO NAKON NAVODA DA JE POSTAO OTAC! Evo da li je dete Stefani Grujić njegovo, hitno se oglasio, nije mogao više da ćuti! 00:40 Vip 0
"ZOLA JE TATA" Skandalozne tvrdnje o detetu Stefani Grujić, njegovo oglašavanje šokiralo javnost! 22:59 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE NAKON POROĐAJA! Stefani Grujić ne želi više da ćuti, evo šta kaže nakon tajne trudnoće! 20:40 Vip 0
"OKO MAMINO, SRCE TATINO... " Matora pravi haos u kafani, čašćava muziku, cepaju joj majicu, evo kako slavi rođenje Stefaninog i Munjezovog sina! (VIDEO) 19:40 Vip 0
"ŠOKIRANA SAM" Munjezova majka van sebe nakon što je saznala da je postala baka: "Ništa mi nije jasno" 19:20 Vip 0
"BEBA LIČI NA MENE" Matora se oglasila nakon što je njena verenica postala mama, grca u suzama! 18:20 Vip 0
MATORA PONOVO STAJE NA LUDI KAMEN? Ovo je istina o njenom odnosu sa Stefani, sve priznala u emisiji! 15:20 Vip 0
MATORA VERILA STEFANI?! Pohvalila se skupocenim prstenom, fotografija usijala mreže! (FOTO) 13:00 Vip 3
MATORA STAVILA TAČKU NA GLASINE! Tomićeva se oglasila nakon vesti o raskidu sa Stefani Grujić 00:10 Vip 0
PUČE TIKVA! Matoru ponovo ostavila devojka, evo šta je Stefani odalo - jedan detalj zbunjuje sve 20:50 Vip 0
MATORA POTVRDILA DA IMA NOVU DEVOJKU Ni ne slutite o kome je reč, Anita je definitivno prošlost 12:32 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46