"UDARILA ME JE U GLAVU PIKSLOM, ONESVESTILA SAM SE" Stravični detalji nasilja Matore i Stefani, sve je snimljeno! 08:30 Vip 0
"MISLILA SAM DA ĆU DA SE UBIJEM" Učesnica Elite zbog trudnoće prošla pakao, tek sada otkrila mučne detalje! 11:20 Vip 0
''JOŠ UVEK JE DEVOJČICA, NEMA OSEĆAJ DA JE MAJKA'' Otkriveno koliko ima godina Stefani Grujić 22:20 Vip 0
OPSADNO STANJE U ELITI! Stefani se zaletela na Matoru - iznela javno sav prljav veš: ''Smradu jedan, varala si me...'' 18:20 Vip 0
ŽESTOKO SUOČAVANJE MATORE I STEFANI Zaratile kao nikada do sada, Tomićeva joj sasula sve u lice, pa izrabrala Draganu! 07:35 Vip 0
STEFANI I MUNJEZ SE POMIRILI! Krila od njega da će postati otac, napala ga, a sada šok preokret, Matora u šoku! 19:59 Vip 0
"NIKADA SEBI NEĆU OPROSTITI" Učesnik Elite grca u suzama, Munjez ne može da dođe sebi nakon priznanja Stefani Grujić u vezi njihovog sina! 19:40 Vip 0
GDE JE DETE STEFANI GRUJĆ?! Ušla u Elitu i napravila haos, a evo šta se dešava sa njenim i Munjezovim sinom! 19:17 Vip 0
"TERA TE DA IDEŠ NA ŽURKU, 40 DANA TI NIJE PROŠLO!" Stefani urnisala Matoru, pa otkrila šta joj je rekla Tomićeva sestra pre ulaska! 09:00 Vip 0
EVO ZBOG KOJIH REČI SE STEFANI SPREMAJU TUŽBE! Ne prašta uvrede na račun svog deteta, uzvraća istom merom! 08:40 Vip 0
STEFANI ULASKOM SEBI NATOVARILA TUŽBE Rijaliti učesnica odlučila da pokrene sudski postupak protiv Grujićeve! 08:00 Vip 0
STEFANI I MUNJA OČI U OČI! Obavili razgovor koji su svi čekali, Dujković spreman da preko svega pređe zbog deteta! 07:40 Vip 0
"ŠTA JE BILO LJUBAVI, MACA POJELA JEZIK?!" Stefani ušla u Elitu i napala Munjeza i Matoru, napravila opšti haos, učesnici u šoku! 01:25 Vip 0
"MATORA ME JE TRI PUTA PREVARILA, ZATO NISAM DOŠLA NA SAHRANU NJENE MAJKE" Stefani Grujić rešeta bivšu verenicu, otkrila šokantne detalje: Nastao je ozbiljan haos! 00:55 Vip 0
"DOLAZIM DA REŠIM NEKE STVARI..." Stefani spremna da uništi Munjeza i da se suoči sa Matorom, uradiće DNK test pred kamerama! 00:45 Vip 0
MATORA RASKRINKANA DO SRŽI, PREVARILA NACIJU! Sve je zapravo dogovor sa Stefani Grujić, otkriveni šokantni detalji! 23:40 Vip 0
STEFANI GRUJIĆ VEČERAS ULAZI U ELITU! Šokiraćete se kada čujete koliko honorar je dobila! 22:15 Vip 0
ŠOK! MATORA SPREMNA DA IZDA PORODICU ZBOG STEFANI Otkrila detalje raskida, evo šta ju je najviše razočaralo 08:40 Vip 0
"NIJE HTEO DA PRIHVATI TO JER JE I ZOLA SPAVAO S NJOM" Skandalozne tvdnje o Munjezu, pokušao sve da prevari, a sada on otkrio istinu?! 01:00 Vip 0
AKCIJA MATORE I DRAGANE PRED KAMERAMA! Nisu mogle da se obuzdaju, popustile im kočnice, gledaoci šokirani (FOTO) 23:50 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05