''TEODORA, TI SI MONSTRUM'' Asmin Durdžić izrešetao Delićevu, Bebica zanemeo, Filip Đukić se pravi da ne čuje (VIDEO) 21:20 Vip 0
TEODORA VREBALA FILIPA ĐUKIĆA GODINAMA Drugarica rijaliti učesnice otkrila da je imala plan! 19:59 Vip 0
TEODORA I BEBICA PREVARILI NACIJU? Zorica Marković tvrdi da su napravili dogovor: "Đukić je njihova žrtva!" 14:00 Vip 0
TEODORA DELIĆ U VRELOJ AKCIJI SA FILIPOM ĐUKIĆEM Zvanično prevarila Bebicu, nije mogla da se obuzda u naletu strasti 12:40 Vip 0
"ASMIN JU JE HVATAO ZA..." Razotkrivene tajne radnje Teodore Delić sa učesnicima: "Gledanje sa Filipom je počelo..." 00:55 Vip 0
NE MOŽE DA PRIHVATI DA JE KRAJ! Bebica moli i preklinje Teodoru za razgovor, a ona ga bez imalo milosti odbila 00:35 Vip 0
"VOLEO BIH DA JE..." Gastoz priželjkuje vrelu akciju Teodore i Filipa, Bebicu urnisao: "Smrdljivko, puno mi je srce" 23:55 Vip 0
FILIP ĐUKIĆ RASKRINKAO SVE! S ovom rijaliti učesnicom ne želi intimne odnose, a razlog je šokantan, cimeri zanemeli 23:35 Vip 0
TEODORA DELIĆ POKAZALA PRAVO LICE Bebica joj je prišao nakon saznanja da joj se sviđa Filip, a onda je usledilo ovo 18:20 Vip 0
BEBICA SE GUŠI U SUZAMA Saznao šta mu je priredila Teodore, ovo nije mogao ni da zamisli! 16:15 Vip 0
TEODORA I FILIP ZAVRŠILI U KREVETU Ne gube vreme, njen verenik sve vreme lije suze, ne može da se pomiri sa izdajom! 08:20 Vip 0
NEMA MIRA! Teodora Delić kuka, na ivici pucanja, Bebica ne prestaje da je prati, progovorila o torturi koju doživljava (FOTO) 01:00 Vip 0
"ŽALILA SE DA IMA MODRICE" Stravične tvrdnje i detalji turbulentnog odnosa Teodore i Bebice, ovo niko nije znao! 23:40 Vip 0
VERIO JU JE PRE NEKOLIKO DANA, A SADA SAZNAO ZA DRUGOG MUŠKARCA Skandal trese Elitu, ona pokazala modrice, nastala opšta pometnja 07:40 Vip 0
RASKID VERIDBE NA POMOLU! Teodorina majka ključa od besa zbog Bebice, Filipu Đukiću poslala brutalnu poruku! 19:40 Vip 0
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
VAŽNO JE DA RAZGOVARAMO – BESPLATNE KONSULTACIJE SA STRUČNJACIMA ZA MENTALNO ZDRAVLJE NA DOKTOK PLATFORMI 11:05 Vesti 0