FILIP PRECRTAO TEODORU, A ONDA PROGOVORIO O ODNOSU SA MAJOM Njegove reči Delićevu će slomiti 09:00 Vip 0
''ZVEKNUO BIH MU ŠAMARČINU, TEODORU NEĆU ZA SNAJKU'' Otac Filipa Đukića na ivici nerava, evo šta kaže o situaciji u Eliti 9 21:17 Vip 0
"GOSTIMA JE SEDELA U KRILU I TRAŽILA IM PARE" Bivša drugarica progovorila o mračnoj prošlosti Teodore Delić 20:59 Vip 0
REČI NIJE BIRALA! Pobednica rijalitija urnisala Teodoru Delić zbog prevare i raskida veridbe (VIDEO) 11:20 Vip 0
IMA INFORMACIJE IZ PRVE RUKE! Dejan Dragojević otkrio sočne detalje o ljubavnom trouglu Bebica, Teodora i Đukić u Eliti 9 07:59 Vip 0
NIJE BILA SAMO SA TERZOM! Ovaj učesnik otkrio da je imao intimne odnose sa Teodorom Delić i šokirao: "Oplešćemo je u trojci ako ne bude sa Bebicom" 23:40 Vip 0
TERZA NASRNUO NA BEBICU! Tvrdi da je bio intiman u autu sa Teodorom dok je on gostovao u emisiji, pa otkrio: "Tarifa joj je 200 evra" 21:00 Vip 0
NAKON BATINA OGLASIO SE OTAC FILIPA ĐUKIĆA Evo šta kaže za Teodoru: "Kuku majko, šta će sa njom!" 23:40 Vip 0
RASKRINKAN DO KRAJA! Bebica u centru najvećeg rijaliti skandala, Miljana otkrila sve Teodorine i njegove mračne detalje! 22:40 Vip 0
TEODORA DELIĆ NAJAVILA TUŽBU TAKIJU MARINKOVIĆU Maja joj žestoko odbrusila: "Ide biciklom na Rusiju!" 19:00 Vip 0
TEODORA DELIĆ NA STUBU SRAMA Filip se poverio Asminu, pa otkriveno šta će biti sa njima, Bebica van sebe, ne veruje šta čuje 14:10 Vip 0
"PROBIO SAM JE, FILIP ĆE JOJ DATI HOKLICU" Taki Marinković otkrio mračnu prošlost Teodore Delić, pa Bebici poručio samo jedno 09:20 Vip 1
"JEDNU VILJUŠKU NIJE OPRALA, PIKIRALA JE FILIPA" Prijatelj Teodore Delić potpuno raskrinkao njenu igru i otkrio kakav dogovor ima sa Bebicom! 19:00 Vip 0
SKANDAL! Teodora Delić u tajnoj aferi sa oženjenim taksistom, Bebica nije imao pojma, a evo šta su radili u spoljašnjem svetu 17:45 Vip 0
IMALA AKCIJU NA OČI VERENIKA Bebica slomljen posmatrao kako Teodora i Filip razmenjuju nežnosti 12:10 Vip 0
ZAUVEK STAVILI TAČKU NA VERIDBU Teodora i Bebica se oprostili, on molio za zagrljaj, pa se ispovraćao 09:10 Vip 0
"RASPAŠĆU SE" Bebica se poverio Kačavendi, a onda mu je ona stavila do znanja, kako stoje stvari nakon raskida sa Teodorom 08:40 Vip 0
NENAD MACANOVIĆ BEBICA SE GUŠI U SUZAMA! Ne može da preboli Teodorinu izdaju, potpuno potonuo 22:20 Vip 0
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
VAŽNO JE DA RAZGOVARAMO – BESPLATNE KONSULTACIJE SA STRUČNJACIMA ZA MENTALNO ZDRAVLJE NA DOKTOK PLATFORMI 11:05 Vesti 0