"ŠTA SE DESILO OVOJ DEVOJCI?" Stravična fotka Teodore Delić, zadrugarka zgrozila gledaoce 19:45 Vip 0
DRAMA U ELITI Miljana provalila u hotel kod Bebice i Teodore, napravila neviđeni haos, oni u strahu! 08:00 Vip 0
"DA LI JE MOGUĆE DA OVAKO IZGLEDA?" Isplivale fotke učesnice Elite pre plastičnih operacija, javnost ostala u šoku (FOTO) 20:37 Vip 0
GASTOZ IMAO INTIMNE ODNOSE SA OVOM CIMERKOM? Miljana Kulić razvezala jezik, otkrila sve detalje! 15:05 Vip 0
UČESNICA ELITE POTPUNO RASKRINKANA Ovaj plan je smislila pre ulaska u rijalitiji, sada se sve saznalo, evo kako se brani! 07:55 Vip 0
BEBICA TUŽEN ZBOG NASILJA Ni ne sluti šta mu se sprema napolju: On je manipulator i psihopata! 19:42 Vip 0
"ONA JE SVE OVO URADILA" Teodora brutalno izvređala trudnu Milicu Veličković, pa očitala lekiciju Bebici: "Njoj praviš hranu, a meni kao keru..." 08:59 Vip 0
NA KORAK DO DISKVALIFIKACIJE Obezbeđenje prati u stopu učesnicu Elite, karambol u Beloj kući! 21:15 Vip 0
JOŠ JEDAN RASKID U ELITI! Puče tikva još jednog para - suze odjekuju Belom kućom: ''Ponižava me za sve pare'' 13:40 Vip 0
ISPLIVAVA SAV PRLJAV VEŠ BORISLAVA TERZIĆA Rijaliti učesnica priznala da ju je zvao tokom veze sa Milicom 10:15 Vip 0
"ONA JE BOLESNA" Miljana Kulić napravila haos tik pred emisiju, svi su šokirani njenim potezom! (FOTO) 08:20 Vip 1
MUŠKARAC TVRDI DA IMA DOKAZE! Objavljeno sve o kompromitujućem snimku Teodore Delić, Bebica menja boja od blama 15:00 Vip 0
PUČE TIKVA! Bebica roni suze nakon raskida sa Teodorom, izjadao dušu i otkrio šta ga muči: ''Planirali smo budućnost napolju'' 17:00 Vip 0
"KUNE SE U NEROĐENO DETE I LAŽE" Učesnik ne prestaje da šokira javnost, društvene mreže gore zbog ovih reči (VIDEO) 23:45 Vip 0
ONA NIJE UCVELJENA TRUDNICA, SVE VREME OGOVARA! Šok optužbe na račun Milice Veličković, našla se na meti nakon javne preljube! 21:10 Vip 0
OTKRIVENO SA KOJOM CIMERKOM JE GASTOZ IMAO ODNOSE! Nastaće opšti haos u Eliti, ovo su pokušali da sakriju od javnosti! 15:35 Vip 1
BEBICI SE NAGLO POGORŠALO ZDRAVSTVENO STANJE Evo šta se dešava sa njim nakon raskida sa Teodorom 19:15 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0