"TI SI SPAVAO SA ĐEDOVIĆEM I PLATIO MU ZADNJICU" Asmin otkrio sve o tajnom razgovoru sa majkom Aneli Ahmić, šokirao detaljima! 00:20 Vip 0
PAO RASKID U ELITI! Svađa Aneli i Luke Vujovića odzvanja imanjem: ''Preskočiću kapiju, kunem ti se'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
"NE PODRŽAVAM VIŠE NIŠTA TAMO" Jasmina se oglasila nakon vrele akcije Aneli i Luke, ključa od besa, izustila samo jedno! 00:40 Vip 0
"IZAZVALA JE TUČU..." Oglasila se navodna bivša koleginica Aneli Ahmić iz Švajcarske i otkrila skandalozne detalje iz njene prošlosti, tvrdi da se bavila ovim poslom! 00:20 Vip 0
"MOŽDA SE ĐEDOVIĆ ZALJUBIO U ASMINA" Učesnici mislili da kamere ne snimaju, pa otkrili detalje tajnog razgovora Marka i Durdžića! (VIDEO) 01:00 Vip 0
"LAGALA JE DA JE IZNAJMILA STAN, PRETILA MI JE I TRAŽILA..." Asmin Durdžić otkrio skandalozne tvrdnje na Anelin račun, njoj će pozliti kada sazna za ovo! 23:20 Vip 0
LUKA UDARA ANELI! Jezive scene nasilja, uputio joj stravične pretnje: "Slomiću ti glavu sledeći put" (VIDEO) 20:45 Vip 0
TRAŽI SE HITNA DISKVALIFIKACIJA UROŠA STANIĆA! Uradio jezivu stvar Aneli Ahmić, šok tvrdnje: "Mogući pokušaj ubistva!" (FOTO) 18:45 Vip 0
ANELI AHMIĆ IZBAČENA IZ BELE KUĆE Doneta hitna odluka nakon haosa sa Đedovićem, ovome se niko nije nadao! 08:15 Vip 0
ANELI AHMIĆ SEVNULA ZADNJICA U PROGRAMU UŽIVO! Nije primetila da je snimaju kamere, raširila noge i pokazala sve! (FOTO) 00:20 Vip 0
ANELI SE JAVNO OBRATILA ASMINU! Nije mogla da izdrži, priznala svoje laži, učesnici zanemeli od šoka! 23:20 Vip 0
"VOLIM ASMINA, UVEK ĆU GA VOLETI" Šokantno priznanje Aneli Ahmić, Staniji neće biti dobro, nije mogla više da ćuti! 21:59 Vip 0
SVAĐA KAO U KOKOŠINJCU! Milena Kačavenda i Aneli Ahmić zarežale jedna na drugu: ''Tebe se svoj muž stidi'' (VIDEO) 16:58 Vip 0
"NIJE TE SRAMOTA JER SI NORI IŠČUPALA SESTRU IZ STOMAKA?!" Ena Čolić izgovorio jezive uvrede Aneli Čolić: Odrekao te se brat! 23:59 Vip 0
DOHVATILI SE ANELI I TERZA Šokantne scene u Eliti, sakrili se od cimera, pa uradili ovo (VIDEO) 08:10 Vip 0
"NIKOME NE ZABORAVLJAM" Sestra Aneli Ahmić spremna da uništi pojedine zadrugare, najavila im pakao! 22:40 Vip 0
"GAZILA JE PREKO MRTVIH DA BI MENE UNIŠTILA" Asmin van sebe nakon Anelinog priznanja da želi da se pomire, evo šta joj je poručio! 00:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
USVOJENA REZOLUCIJA PROTIV RUSIJE GS UN o "Povratku ukrajinske dece", Rusi odgovorili: Laži i licemerje 10:54 Vesti 0