MAJKA ANELI AHMIĆ SE MOMENTALNO OGLASILA Evo šta kaže o udaji svoje ćerke za Luku Vujovića, ovo niko nije očekivao 23:40 Vip 0
TRUDNE DVE TAKMIČARKE ELITE?! Šok u Beloj kući, učesnici u neverici, svi čekaju zvanično saopštenje! 14:40 Vip 0
"NE ŽELIM DA IMAM DECU VIŠE NIKADA" Aneli Ahmić šokirala priznanjem, mislila da je kamere ne snimaju, otkrila šta joj Luka krišom radi 21:20 Vip 0
STIŽE BEBA U ELITU? Zbog njih dvoje niko noćas nije spavao u Beloj kući, samo se čuli uzdasi ispod pokrivača (VIDEO) 09:35 Vip 0
VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO U ELITI Nakon saopštenja Milana Miloševića će učesnici zanemeti od šoka 22:30 Vip 0
ANELI JECA OD BOLA U ELITI! Slomila se zbog Janjuša, drama u rijalitiju, ne može da dođe sebi 07:35 Vip 0
ANELI GRCA U SUZAMA! Rasula se u komade zbog pitanja o vrelim akcijama, raskinula sa Lukom, otišla iz emisije! 00:20 Vip 0
ANELI AHMIĆ NAPUSTILA HOTEL! Presekla i donela krajnju odluku, nije mogla više da izdrži (FOTO) 23:40 Vip 0
ANELI AHMIĆ PRIZNALA DA JE KONZUMIRALA NARKOTIKE! Isplivalo sve o njenoj burnoj prošlosti, evo šta je sve radila! 00:25 Vip 1
"NE ZNA GDE UDARA" Anelina majka osula drvlje i kamenje po Luki, a onda se obrušila na Enu Čolić: "Obično čudoviše iz močvare" 23:45 Vip 0
ANELI DOŽIVELA NERVNI SLOM! Ahmićeva divlja u Eliti, zaratila sa pola kuće, otpisala sve prijatelje! 00:20 Vip 0
"ONA SE POMIRI SA SVAKIM KO JOJ PSUJE MAMU I DETE, NJU TO LOŽI" Šokantno Asminovo oglašavanje o odnosu Aneli i Đedovića! 23:50 Vip 0
DA LI JE OVO NAJGLUPLJA IZJAVA IKADA NA TELEVIZIJI? Aneli Ahmić dotakla dno novim blamom, voditelj ne veruje šta je izgovorila! 09:20 Vip 0
"SVI MUŠKARCI SU U KUĆI BILI NEBITNI PORED JANJUŠA" Aneli na ivici suza o bivšem, a onda žestoko ponizila Luku! 00:20 Vip 0
ANELI DOBILA HITNO NAREĐENJE OD SESTRE! Pravi porodici probleme u spoljnom svetu, Ahmićeva završila u suzama! 21:40 Vip 0
"SRAMOTA ME JE SA KIM IMAM DETE" Asmin otkrio da je Lepi Mića mogao da bude sa Aneli, zgrožen njenim ponašanjem! 10:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09