"BACILA MI JE NEKE MAGIJE, POLUDEO SAM OD TOG TRENUTKA" Asmin krivi Aneli i njenu majku zbog kolapsa sa Stanijom, tvrdi da su one krive za sve! 16:15 Vip 0
ANELI I TERZA SE LJUBILI CELE NOĆI Šok scene u Eliti, ovaj prizor niko nije očekivao, učesnici zanemeli! 07:40 Vip 0
"OVAKVE FIĆFIRIĆE U ŽIVOTU NISAM IMALA" Aneli urnisala Luku pred svima, on propao u zemlju od stida: "Došlo mi je par puta da mu glavu razbijem" 00:10 Vip 0
PEVAČICA SE RAZVODI OD BRATA ANELI AHMIĆ Zbog njega se povukla sa estrade, čekala ga je i dok je bio u zatvoru, a brak pukao nakon 12 godina! 09:48 Vip 0
"MISLILA JE DA ĆU BITI VIBER TATA" Asmin bez milosti urnisao Aneli: "Siguran sam da se ćerka stidi majke koju pune svaki dan na televiziji kao papriku" 23:20 Vip 0
"MOJ SIN SVE RADI PO ZASLUZI" Lukin otac ponovo urnisao Aneli Ahmić, Sandru vinuo u nebesa: "Dosledna je našeg prezimena" 20:14 Vip 0
'VIŠE JE NIKAD NEĆE VIDETI'' Aneli Ahmić na ivici suza zbog raskida sa Lukom, a Asminu će uskratiti odnos sa ćerkom Norom 07:00 Vip 1
OGLASILA SE MAJKA LUKE VUJOVIĆA! Pisala je pesme mnogim pevačima, a sada se saznalo šta misli o vezi Aneli Ahmić i svog sina 16:30 Vip 0
POTVRĐENA DISKVALIFIKACIJA U ELITI! Stiglo hitno pismo produkcije, učesnici zanemeli od šoka! 18:40 Vip 0
ANELI AHMIĆ PROMENILA LIČNI OPIS Isplivale fotografije pre silnih operacija, nikada je ne biste prepoznali: "Uništila se!" (FOTO) 15:00 Vip 0
ANELI OTKRILA DA SE NE KAJE ZBOG ABORTUSA! Muk za crnim stolom, priznala sve o trudnoći sa Lukom 21:00 Vip 0
OČEKUJE SE HITNA DISKVALIFIKACIJA MARKA ĐEDOVIĆA! Prekršio strogo pravilo, alarmantno stanje u Beloj kući 21:15 Vip 0
"KAO DA SE ZABAVLJAM SA ŽENOM" Aneli Ahmić brutalno spustila Luku, pa dobila reakciju kakvu nije očekivala! 14:00 Vip 0
"NAJVEĆA SI UVREDA ZA SVOJU NACIJU" Đedović urniše Aneli, izgovorio joj užasne uvrede: "Ne zanima te ni dete" 00:40 Vip 0
PROPAŠĆE U ZEMLJU OD STIDA! Isplivala šokantna fotka Aneli Ahmić iz prošlosti, ni rođena majka je ne bi prepoznala (FOTO) 23:20 Vip 0
"NOSILA JE KOFERE SA PARAMA" Asmin Durdžić razotkrio Aneli, u sve umešao i Kačavendu: "Želeo bih samo jednog dana..." 19:47 Vip 0
PRAVA ŽENSKA KAVGA PUNA UVREDA! Anđela Đuričić oplela po Aneli Ahmić zbog Gastoza: ''Trljala si se mom dečku'' (VIDEO) 20:40 Vip 0
BRUTALNA OSVETA ZA ANELI AHMIĆ Učesnik Elite joj zadao nikad žešći udarac, ona ostala bez reči 08:40 Vip 0
STEFAN RASKRINKAO ĐEDOVIĆA! Otkrio skandalozne tvrdnje i njegove mračne tajne, Marku će pozliti kada sazna! 22:40 Vip 0
"SVAKI MUŠKARAC ŽELI DA BUDE PORED NJE" Otac Asmina Durdžića šokirao o Eni Čolić, uporedio je čak sa Stanijom Dobrojević! 01:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09