NOVAK ISPUNIO OBEĆANJE! Đoković se oglasio posle šokantnog poraza, evo šta je imao da poruči Medvedevu!
EPA-EFE/ALI HAIDER

Novak Đoković je doživeo šokantan poraz u četvrtfinalu ATP turnira u Dubaiju od Čeha Jiržija Veselog 6:4, 7:6 i tako ostao bez prvog mesta.

Imao je Novak veliku podršku sa tribina, ali i pored toga izgubio je od 123. tenisera sveta.

ON JE POSTAO ĐOKOVIĆEV "DŽELAT" Oglasio se teniser koji je skinuo Novaka sa vrha ATP liste!

- Bila je sjajna atmosfera, kao i u prva dva meča. Želim da se zahvalim publici na tome što je stvorila sjajnu atmosferu na terenu za obojicu. Veoma sam srećan da igram u toj situaciji. Nažalost, nisam imao svoj dan. Čestitam Jiržiju. Igrao je bolje. Pogađao sve udarce. Servirao je sjajno, cela igra mu je bila takva. Kada je trebalo da pogodi važne udarce, uspevao je, stavimo me je pod veliki pritisak u servis gemovima. Njegov bekhend, na ovakvoj podlozi, koja je jako brza i kada ide tako nisko je stvarno efektivan. Očekivao sam da igram na višem nivou. Mislim, mogu bolje, ali čestitke Jiržiju - rekao je Đoković.

ISPISANA ISTORIJA Posle Novakovog poraza ATP lista će izgledati potpuno drugačije! OVO SE NIJE DESILO SKORO 20 GODINA

Novaka su pitali dva puta šta misli o tome što je Danil Medvedev postao broj jedan i dva puta je, uz osmeh, kratko ponovio isti odgovor.

Čestitam - rekao je Novak.

Đoković je tako ispunio obećanje koje je dao pred početak turnira u Dubaiju kada je rekao da će čestitati Rusu kada postane prvi na svetu.

ĐOKOVIĆ OSTAO BEZ TRONA! Novaka skupo koštao poraz u Dubaiju, Medvedev je prvi na svetu!

Petostruki šampion Dubaija kaže da mu je neophodno da igra više mečeva.

- Što više mečeva budem igrao, biću komforniji na terenu. Moram da ih imam, nemam ih mnogo u poslednjih nekoliko meseci. Hajde da vidimo šta će biti. Moram da pratim situaciju, da vidim kako će se razvijati. Kad god dobijem priliku da igram, igraću. Nadam se da će to biti uskoro - zaključio je Novak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Damjan Grujičić

24.02.2022 23:19

Nemožeš protiv svijeta i protiv prirode i tačka .100 puta sam se znojem zbog tebe . I više neću ako nastaviš sam protivsvih .