ON JE POSTAO ĐOKOVIĆEV "DŽELAT" Oglasio se teniser koji je skinuo Novaka sa vrha ATP liste!
Tanjug/Ap

Češki teniser Jirži Veseli savladao je Novaka Đokovića u četvrtfinalu turnira u Dubaiju pobedom u dva seta 2:0 (6:4, 7:6) i tako skinuo Noleta sa trona i predao ga Danilu Medvedevu.

ŠOK U DUBAIJU! Veseli rastužio Đokovića, Novak izgubio od 123. igrača na svetu!

Srbin od ponedeljka, 28. februara više neće biti prvi na svetu, a sve zbog 28-godišnjeg Čeha koji nije krio emocije nakon meča.

- Neverovatan je osećaj. Da imam priliku da igram sa Novakom, koji je jedan od najboljih, ako ne i najbolji teniser svih vreman. Prolazio sam kroz teške mesece, ovo je neverovatno. Ne mogu da opišem - počeo je Veseli.

ON JE POSTAO ĐOKOVIĆEV

Tanjug/Ap

 

 

Setio se Čeh i pobede nad Noletom 2016. godine u Monte Karlu.

- Mnogo je prošlo od tada... Igranje protiv Novaka sa takvim udarcima, morate da se borite za svaku loptu. Odradio sam veliki posao. Đoković uvek ima veliku podršku gde god da igra, tribine su pune i navijači uvek navijaju za najveće. Uživam u takvim mečevima. Ovo sam sanjao celog života.

Što se tiče smene na ATP listi, Veseli je imao šta da kaže.

- Juče sam se šalio. Mislio sam da ću da omanem u međusobnom odnosu sa Novakom jer sam vodio, a sada je 2:0. Znamo da je Đoković propustio Australijan open, veliki je igrač, a sada imamo novog broja jedan. Stiže nova generacija - završio je Veseli.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading