DEKIJEVA SAMPDORIJA ODRADILA VELIKI POSAO Bivši Zvezdin trener "otkinuo" bod Interu
Foto: EPA/EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Na stadionu "Luiđi Feraris", izabranici Dejana Stankovića uspeli su da u 22. kolu uzmu bod Interu u meču koji je završen bez golova.

Reprezentativac Srbije Filip Đuričić vodio je velike bitke na sredini sa igračima Intera i do 72. minuta, kada je zamenjen, dao važan doprinost osvajanju boda. 

Taj bod će, posle pobede nad Salernitanom, svakako mnogo značiti Đenovljanima u psihološkom smislu, iako se i dalje nalaze u nezavidnoj poziciji i na pretposlednjem mestu sa samo 11 bodova.

NASTAVAK LIGE ŠAMPIONA U LOŠEM RASPOLOŽENJU Mesi, Nejmar i Mbape ne pamte ovakvu atmosferu u klubu

Jasno je bilo da je Inter u ovom susretu bio favorit, da je bivši tim Dejana Stankovića išao na pobedu kako bi se učvrstio na drugoj poziciji, ali napadači nero-azura ni pored stvorenih šansi nisu uspeli da slave.

DEKIJEVA SAMPDORIJA ODRADILA VELIKI POSAO Bivši Zvezdin trener

EPA-EFE/LUCA ZENNARO

 

Nekako su bili dekoncentrisani u odsudnim trenucima, a treba reći da je Sampdorija na golu imala i raspoloženog Emila Audera.

U prvom poluvremenu, Audero se već u drugom minutu istakao kad je odbranio udarac Romelua Lukakua koji je išao pod prečku, da bi u 20. minutu priliku propustio i Mateo Darmijan.

Imao je Inter više od igre i u nastavku, Federiko Dimarko je u 54. minutu šutirao za malo iznad prečke, da bi u 78. minutu Audero sjajnom intervencijom sprečio Hakana Čalhanoglua da zatrese mrežu.

Imao je tuski fudbaler šansu i pet minuta kasnije, kada je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je za malo bio neprecizan , da bi poslednju šansu za goste imao Aćerbi u drugom minutu nadoknade, ali je Audero još jednom potvrdio da je igrač utakmice. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading