MATIĆ SPASAO ROMU Srbin golom sačuvao šanse "vučice" za Evropu, Rimljani mogu skupo da naplate kaznu Juventusa (VIDEO)
Foto: EPA/EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Fudbaleri Rome su bili u velikom problemu, pošto su na svom terenu gubili od Salernitane sa 2:1, čime su ozbiljno doveli u pitanje njihov plasman u Evropu iduće godine. 

Kada se sve činilo gotovim, tada je na scenu stupio Nemanja Matić, koji je golom održao Romu u životu. 

Ono što odgovara Romi jeste i to da je Juventus kažnjen sa 10 bodova, pa je tako Vučica uspela da se probije do 6. mesta ovim remijem, ali će Zebre u svakom slučaju imati priliku da ih već u idućoj utakmici sutignu ali i zaobiđu na tabeli. 

PORUKA MIHINOG BRATA KOJA KIDA DUŠU Taj poslednji bratski zagrljaj i pogled očima nikad neću zaboraviti...

Ipak, to što ne odgovara Romi jeste činjenica da su protiv ekipe Salernitane, koja se nalazi na sigurnoj 15. poziciji uspeli da "prospu" dva boda. Salernitane je povela već u 12. minutu meča, kada je Antonio Kandreva pogodio za 1:0. Uspela je Roma da postigne do poluvremena, gol je dao Rodžer Ibanjez, ali je on poništen zbog ofsajda.

Kako je krenulo drugo poluvreme, tako je Stefan El Šaravi pogodio za 1:1, ali je sreća trajala tek sedam minuta, jer je Dija postigao gol za 2:1 Salernitane.

Na novi pogodak se čekalo sve do 82. minutu, kada je na scenu stupio Nemanja Matić. Dosuđen je korner, lopta je završila u srcnu šesnaesterca, Matić je oprezno pratio čitavu situaciju i kada je lopta došla do njega, on ju je poslao u mrežu, čime je svojoj Romi doneo bod. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading