TRANSFERI 20. JUL Velikani hoće dete Partizana, velika "otimačina" u Italiji, Lazović na putu za Francusku
EPA

23.00 - Dragi čitaoci bilo bi to sve za danas. Sutra nas čekaju nova uzbuđenja na fudbalskoj pijaci. Laku noć!

22.25 - Pojačanje za Francuze

Još jedno pojačanje u Olimpiku iz Marselja. Posle Žonatana Klausa, stigao je i kolumbijski napadač Luis Suarez iz Granade. Potpisao je ugovor na pet godina, a visina transfera iznosi oko 10.000.000 evra. 

21.31 - Pojačanje za Peruđu 

Srpski vezista Miloš Vulić je novi član italijanskog drugoligaša Peruđe. Došao je kao slobodan igrač iz Krotonea i potpisao ugovor na godinu dana uz opciju produžetka na još tri godine. 

20.30 - Kunde u Čelsiju! 

Bomba iz Španije! Sevilja je navodno prihvatila ponudu Čelsija za Žila Kundea tešku 64.500.000 evra sa bonusima. Plavci dobijaju trku sa Barselonom...

19.30 - Dibala zvanično predstavljen u Romi! 

 Paulo Dibala je i zvanično predstavljen na Olimpiku, kao novi igrač Rome! Više o tome pročitajte OVDE.

18.17 - Istorijski posao Džersa

Nigerijski fudbaler Kalvin Besi novi je igrač Ajaksa, saopštio je holandski klub. Odbrambeni igrač u klub iz Amsterdama dolazi iz Glazgov Rendžersa, a sa Ajaksom je potpisao petogodišnji ugovor. 

Ajaks će Rendžersu za transfer platiti 23 miliona evra, a sa bonusima iznos bi mogao da dodje do 26,5 miliona evra. Rendžers je tako ostvario najveću prodaju u istoriji kluba, a škotski tim je u klauzulu stavio i 10 odsto od buduće prodaje Besija.

Besi (22) je u Rendžers došao 2020. godine iz mladjih kategorija Lestera.

18.01 - Situacija oko Kundea 

Ako ne uspe da dođe do Žila Kundea, a sva je prilika da Čelsi pobeđuje u toj trci, Barselonine opcije za štopera su: Vilijam Saliba, Milan Škrinijar, Joško Gvardiol, Injigo Martinez i Rožer Ibanjez.

17.01 - Ukrajinac u Londonu

Oleksandr Zinčenko potpisao je ugovor na četiri godine sa ekipom Arsenala. Ukrajinski reprezentativac stiže u London iz Mančester sitija.

Šampionu Engleske pripašće oko 40.000.000 evra.

16.25 - Zvanično u Krasnodaru 

Najbolji igrač prvog kola Mozzart Bet Superlige od danas je i zvanično fudbaler Krasnodara. Ruski klub je saopštio na svom sajtu da je Mihajlo Banjac prošao lekarske preglede i potpisao ugovor do leta 2026. godine. 

TRANSFERI 20. JUL Velikani hoće dete Partizana, velika

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

15.27 - "Šumari" hoće "odbačenog sina"

Džesi Lingard je shvatio da za njega nema mesta u Mančester junajtedu. Nakon sjajne polusezone u Vest Hemu u sezoni 2020/21, čitava prošla godina mu je otišla niz vetar.

Notingem Forest je sada spreman da ga dovede u svoje redove, ali im smeta prevelika plata Engleza koja iznosi 180.000 funti nedeljno. Ipak, još uvek se nadaju u dvostrukom šampionu Evrope da može doći do dogovora.

15.05 - Još jedno veliko pojačanje pred "Marakanom"

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela najavio je veliko pojačanje.

Više o tome OVDE.

14.26 - Španac još uvek daleko od Sitija

Bek Brajtona Mark Kukurelja još uvek je daleko od Mančester sitija jer dva kluba nikako da pronađu zejedniči jezik.

Šampion Engleske nudi 30.000.000 funti, dok Brajton želi celih 50.000.000.

 

13.10 - Baždar na ceni!

Kako prenosi španska Marka, za fudbalera Partizana Sameda Baždara zainteresovani su velikani iz Madrida.

U pitanju su Real i Atletiko, a podsećamo da je prethodno za ovog fudbalera i Juventus poslao ponudu u Humsku.

12.28 - Suarez ide u Bundesligu?

Nakon što se saznalo za bolest Sebastijana Alea, jasno je da Borusija iz Dortmunda juri zamenu.

Nemcima je ponuđen Luis Suarez.

12.15 - Dibala potpisao!

Gotovo je! Paulo Dibala je novi igrač Rome, jedna velika saga ja završena.

11.45 - Srbin ide u Olimpik

Srpski fudbaler Darko Lazović karijeru bi mogao da nastavi u Olimpiku iz Marselja. Kako sada stvari stoje, velike su šanse da se bivši fudbaler Crvene zvezde iz Italije preseli u Francusku.

11.00 - PSŽ bez dogovora sa Interom

Parižani još uvek ne nalaze zajednički jezik sa italijanskim timom oko Milana Škrinijara. Francuski tim je ponudio 50 miliona za defanzivca, ali u Interu smatraju da je to nedovoljno, te za sada odbijaju nastavak pregovora. 

10.40 - Čelsi ne odustaje od štopera

Plavci nakon Kalidua Kulibalija žele još jednog defanzivca. Prva meta je Jules Kunde, a tim povodom je poslata i nova ponuda na adresu Sevilje. 

10.20 - Iznenađujuća destinacija za Lingarda

Džesi Lingard jedan je od traženijih igrača među engleskim klubovima. Ipak, deluje da u tome prednjači Notingem Forest. Oni su navodno spremni probiti granice budžeta kako bi doveli bivšeg igrača Junajteda. 

10.00 - Ključnih 48 sati za Sančeza

Renato Sančez će prihvatiti ponudu Milana ukoliko u narednih 48 sati ne dođe do dogovora između PSŽ - a i Lila. Podsećamo, italijanski klub odavno ima dogovor sa Lilom, ali se čeka odgovor Portugalca. 

TRANSFERI 20. JUL Velikani hoće dete Partizana, velika

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

 

 

09.40 - De Jong odbija selidbu

Frenki De Jong je najveća aktuelna saga na tržištu. Holanđanin još uvek odbija prelazak u Junajted, a ogroman uticaj ima njegova zaručnica koja insistira na ostanku u Barseloni. 

09.20 - Premijerligaš doveo štopera Bajerna!

Kristal Palas doveo je veliko pojačanje. U klub stiže defanzivac Bajerna, Kris Ričards, a obeštećenje iznosi 15 miliona. Ono što je zanimljivo jeste da će Krisovom bivšem klubu, Dalasu, pripasti 35% ove cifre. 

09.03 - Nejmara niko neće

Od igrača o kojem su svi sanjali do fudbalera kojeg niko neće... Nejmar je baš u velikom problemu. Odbio ga je i Siti, a ni u PSŽ-u ga ne žele.

09.02 - Krađa u Italiji

Brazilski fudbaler Glejson Bremer biće novi fudbaler Juventusa, prenose italijanski mediji. Štoper koji nastupa za Torino ostaće tako u istom gradu, iako je za njega prethodno interesovanje pokazao milanski Inter.

09.01 - Šta se dešavalo juče, pogledajte OVDE.

09.00 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen transferima na fudbalskoj pijaci. Uz alo.rs pratite najnovija dešavanja iz sveta fudbala. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading