Transfer blog
Foto: EPA/EPA

Nakon tri prilično interesantna dana na transfer pijaci, nekoliko velikih poslova završenih, vreme je da se okrenemo još jednom.

Sigurni smo da nas čeka još mnogo uzbuđenja...

23.00 - Bilo bi to sve za ovaj četvrti dan prelaznog roka. Družimo se i sutra. Laku noć.

22.58 - Borusija je dovela 16-godišnjeg Usmana Dijaloa iz španskog Alavesa.

 

 

22.20 - Bild javlja kako će Arsenal poslati ponudu tešku 40.000.000 evra za Džeremija Frimponga, desnog beka Bajer Leverkuzena.

21.21 - Roberto Firmino je prošao lekarske preglede i svakog časa možemo da očekujemo da ga Al Ahli iz Džede predstavi kao novog igrača. 

20.42 - Bruno Petković je tokom današnjeg dana zatražio i zvanično od čelnika Dinama da ga puste da ide. Podsetimo, Trabzon nudi 2.500.000 evra, dok "modri" zahtevaju 5.000.000.

20.00 - Milan Borjan je predstavljen u Slovanu.

 

 

19.28 - Lids je objavio kako je novi trener kluba Danijel Farke

18.50 - Luis Ibanjez, doskorašnji prvotimac Grafičara, ozvaničio je dolazak u NK Jarun.

18.30 - Turski štoper Čaglar Sojundžu stigao je u Madrid, tokom ove nedelje očekuju ga pregledi i potpis ugovora sa Atletiko Madridom...

 

 

17.30 - Saga Deklan Rajs

TRANSFERI - ČETVRTI DAN Zvezda završila ogromno pojačanje, Borjan predstavljen u novom klubu

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABAGALA

 

 

U toku su razgovori Arsenala i Vest Hema oko poslednjih detalja vezanih za dinamiku isplate obeštećenja od 105.000.000 funti (oko 121.000.000 evra).

17.15 - Marokanski veteran Aziz Buaduz (36), vratio se u matični klub FSV Frankfurt posle 12 godina. Potpisao je jednogodišnji ugovor.

16.48 - Vilfed Zaha, dugogodišnji igrač Kristal Palasa nalazi se pred transferom u Lacio. Reprezentativac Obale Slonovače blizu je dogovora oko plate od 4.000.000 evra po sezoni.

16.15 - Novi trener fudbalera Al Etifaka Stiven Džerard planira da u klub iz Saudijske Arabije dovede igrača Liverpula Džordana Hendersona i napadača Čelsija Pjera-Emerika Obamejanga, prenose britanski mediji.

15.36 - Ako ste mislili da je kraj ludostima Saudijaca, prevarili ste se.

Fudbaler Pari Sen Žermena Argentinac Mauro Ikardi mogao bi da nastavi karijeru u Al Šababu iz Saudijske Arabije, prenosi Korijere dela Sera.

Lukas Toreira, Fernando Muslera i Mauro Ikardi

EPA

 

Klub iz Saudijske Arabije nudi šampionu Francuske obeštećenje od 20 miliona evra za argentinskog fudbalera. Ikardi će u slučaju da prihvati ponudu dobiti 80 miliona evra za dvogodišnji ugovor.

14.48 - Nakon Mekalistera i Sobolaia, Liverpul je krenuo po vezistu Sautemptona Romea Laviju. Pregovori uskoro počinju, a igrača traže Čelsi i Arsenal.

 

 

14.30 - Fudbalski klub Milan ponudio je Čelsiju 22 miliona evra za američkog reprezentativca Kristijana Pulišića, prenose italijanski mediji.

Čelsi je odbio prvu ponudu Milana za Pulišića, koja je iznosila 15 miliona evra plus bonusi. Interesovanje za američkog fudbalera pokazao je i Olimpik iz Liona.

13.40 - Zvezda je završila najveće pojačanje ovog leta. Na "Marakanu" stiže napadač za 3.500.000 evra!

Više o tome OVDE.

12.32 - Mejson Maunt postaće prvo pojačanje Mančester junajteda. Medicinski pregledi su uspešno okončani, samo se čeka zvanična potvrda.

 

 

12.15 - Nekadašnji napadač TSC-a i najbolji strelac Superlige Srbije Nenad Lukić napustiće redove Honveda i preseliti se u Kinu, piše mađarski "Sportal".

11.42 - Štoper Partizana Igor Vujačić i zvanično je predstavljen kao novi fudbaler Rubina iz Kazanja.

 

 

11.31 - Doskorašnji fudbaler Seltika Žota dogovorio je prelazak u redove Al Itihada. Škoti su zaradili rekordan iznos od 29.000.000 evra.

Ono što mnogi u ovom poslu vide kao razočaravajuće jeste činjenica da Portugalac ima samo 24 godine, a već se odlučio da napusti evropski fudbal.

 

 

11.05 - Prošle godine bio je velika želja Zvezde, a sada stiže u Rendžers. Siril Desers biće novo pojačanje škotskog vicešampiona.

 

 

10.35 - Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i kapiten Grafičara Luis Ibanjez novi je igrač hrvatskog drugoligaša Jaruna.

 

 

10.13 - Naredni fudbaler koji će pojačati ligu u Saudijskoj Arabiji je Roberto Firmino koji će uskoro postati igrač Al Ahlija.

 

 

09.53 - Mladi mađarski reprezentativac srpskog porekla Miloš Kerkez dogovorio je sve uslove sa ekipom Lacija i uskoro se očekuje zvanična objava.

On je prethodne sezone bio jedan od najboljih igrača AZ Alkmara.

 

 

09.40 - Pre nego što se upustimo u današnje transfer priče, podsetimo se šta se juče dešavalo klikom OVDE.

09.30 - Dobro jutro i dobrodošli na blog našeg portala posvećen transferima širom Evrope. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja na "pijaci".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading