REKLI SU DA NISAM DOVOLJNO DOBAR! Barsinog asa Real oterao iz kluba, on ih razbio u "El Klasiku"!
EPA/ Yoan Valat

Kada je pre tri godine u Barsu stigao tinejdžer od 16 godina iz Las Palmasa, to je prošlo dosta neopaženo. Ipak, u Kataloniji su imali ogromne planove za njega, s obzirom da su ga platili 17.5 miliona.

Pedri je tako tri godine kasnije izrastao u jednog od ključnih igrača Barse, a po novom ugovoru njegova izlazna klauzula je "skromnih" milijardu evra! Ono što je najzanimljivije u čitavoj priči jeste da je veliki rival - Real Madrid Pedrija imao na tacni, ali su odlučili da nije dovoljno dobar.

NOVI POTRESI U EVROPSKOM FUDBALU - NAJBOGATIJI SE UDRUŽILI PROTIV UEFA I ENGLEZA?! Novo takmičenje na pomolu?

- Otišao sam tamo i prvih nekoliko dana nisam trenirao zbog snega na terenima. Jednom su igrali, gurnuli su me da se pokažem u B timu i na kraju su mi rekli da nisam na dovoljnom nivou da bih ostao, ali da će nastaviti da me prate. Sada sam tamo gde želim da budem. Ne voliš kada te odbiju bilo gde, ali to ti posluži kao motivacija da nastaviš da radiš, jer će u budućnosti iskočiti nešto drugo. Ne sećam se ko me je odbio, ali kada bih ga video samo bih mu poručio da sada uživam u Barseloni - rekao je talentovani vezista.

Bonus video:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading