ČAK SU I ŠKOTI PRIZNALI! Nekadašnji napadač surovo iskren: Nije bio penal za Rendžers!
EPA-EFE/ROBERT PERRY

Fudbaleri Rendžersa pobedili su Crvenu zvezdu - 3:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige Evrope, pa mnogi već vide Škote kao sigurne učesnike četvrtfinala.

Jedan od njih je i nekadašnji fudbaler Hibernijana Tam Mekmanus.

Gostujući na škotskoj televiziji, bivši napadač je istakao da je utakmica u Glazgovu potvrda da rendžers ima evropski tim.

- Rendžers je ostvario fenomenalan rezultat. Verovao sam da će Rendžers lako pobediti, bio sam siguran da će se plasirati u narednu fazu sa dve pobede. Rendžers je stvoren za evropski fudbal, posebno protiv timova koji igraju otvoreno, kada prete kao što je to činila Zvezda - rekao je Mekmanus.

Mekmanus se osvrnuo i na sudijske odluke istakavši da su sva tri ofsajda pre poništenih golova Zvezde bila opravdano dosuđena. Ipak, takođe smatra i da nije bio penal za Rendžers.

- VAR se pokazao u dobrom svetlu, ali smatram da je Rendžers imao sreće kod penala. Za mene start Srnića nije bio za jedanaesterac. Rajan Kent je izgubio kontrolu nad loptom i naleteo na nogu protivničkog igrača. VAR analizom je to moralo da bude ustanovljeno - rekao je Škot.

Revanš se igra na stadionu "Rajko Mitić" 17. marta od 18.45.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading