venčanje
Foto: Alo/shutterstock

 Na dan venčanja, njen muž Džek izveo je neukusan potez koji je pretvorio taj dan u pakao. Iako je upozorio da ne želi da se na dan venčanja dešavaju neprimerene šale, Džek je odlučio da je iznenadi na veoma neprimeren način.

,,Uoči našeg venčanja danima je gledao šajive snimke na internetu. Rekla sam mu da ni ne pomišlja da napravi neku glupost jer ću se ozbiljno naljutiti i ostaviti ga bez razmišljanja. On je tvrdio da to radi iz čiste zabave i da mu ne pada na pamet da uništi naš najlepši dan'' počela je svoju ispovest ova nevesta. 

Dan venčanja je stigao i, kako se činilo, Džek je poslušao svoju ženu. Sve je bilo u redu dok nije došao trenutak da mladenci iseku svadbenu tortu.

,,Oboje smo stajali uzbuđeni pored prelepe torte dok su svi gledali u nas. Fotograf je non stop slikao i ja sam uzela u ruke nož kako bih isekla prvo parče. U jednom trenutku samo sam osetila njegovu šaku na potiljku i snažno me je gurnuo ka torti. Moje lice je završilo u mladenačkoj torti. Bila sam potpuno šokirana dok sam ga gledala kako se smeje iz sveg glasa'' nastavila je svoju ispovest ova žena.

Fotograf ih je slikao, a on je bez imalo stida uzviknuo:

"Ovo će biti naša slika s venčanja!" 

Nikad u životu se nije osećala tako poniženom kao na dan svoje svadbe.

Venčanje

Foto: Shutterstock

 

,,Sve je bilo uništeno, moja šminka, venčanica... Svi u prostoriji su se smejali, a moj suprug je bio najglasniji od svih. Želela sam da zaplačem od muke i poniženja dok sam pokušavala da skinem šlag dok mi se muž smejao u lice. Okrenula sam se i ošamarila ga iz sve snage, nakon čega sam uplakana istrčala iz sale. ''prisetila se ona. 

Prema njenim rečima otišla je u kupatilo gde je pokušala koliko toliko da se dovede u red gorko plačući zbog svega. Na vrata je pokucao brat njenog muža koji je čuo kako plače.

mlada

Foto: Shutterstock

 

,,Nije prošlo mnogo, čula sam neku buku ispred vrata. Brat mog muža Frenk čekao me je ispred vrata zajedno sa mojim suprugom koji se tresao i nije mogao da me pogleda u oči. Frenk mu je strogim glasom kazao da me pogleda pravo u oči i izvini se za sve što mi je uradio, što je moj suprug i uradio. Frenk je kipteo od besa, nikad ga nisam videla takvog i shvatila sam da se moj muž plaši svog brata.'' ispričala je ova nevesta.

 Odlučila je da se razvede, iako je suočila s osudama i neodobravanjem okoline, osim podrške brata svog muža, koji je takođe osudio Džekovo ponašanje.

Ova priča ilustruje kako jedan neprimeren i neukusan potez može imati ozbiljne posledice po brak, čak i pre nego što on zapravo počne.

(srecna.republika.rs

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading