mlada
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ženu slomljenog srca podržali su njen tata i njeni prijatelji na njen veliki dan - ali njena majka i njena porodica jednostavno se nisu pojavili - i to je izazvalo veliki razdor. Roditelji 23-godišnje neveste su se rastali kada je bila mlada, a njena mama je dobila još jedno dete, osam godina mlađeg sina.

Majka je čekala ceo dan pre nego što je kontaktirala svoju ćerku da objasni njihovo odsustvo - a sve se vrtelo oko 15-godišnjeg sina iz drugog braka, Džeka. Očigledno je doživeo nesreću nekoliko noći ranije (bio je sa svojim starijim prijateljem koji je slupao auto), što ga je ostavilo uplašeno - ali fizički dobro.

 

 


Međutim, kao rezultat toga, odbio je da uđe u auto da bi prisustvovao venčanju svoje polusestre. Odlazeći na Reddit, mlada je objasnila: „Mama je rekla da će doći sama ili sa mojim polubraćom i sestrama, ali je onda došlo do problema sa automobilom koji je prouzrokovao Džek koji je poludeo kada su se prvi put spremali da odu. Zatim je rekla je da će pozvati Uber da stigne na venčanje, ali Džek se onesvestio od stresa pa nije mogla da ode jer se uplašila da mu se nešto dogodilo", napisala je.

"Razumem, ali ako budem iskren, ne znam da li verujem svojoj mami 100%. Zvučala je prilično izvinjavajuća, ali sam i dalje uznemiren što me niko nije obavestio. Osim moje mame, Džeka i mog očuh koji je možda bio previše zaokupljen, moja braća i sestre imaju više od 16 godina i imaju svoje telefone. Zar nisu mogli da mi kažu", dodala je

Mlada je dalje otkrila da je njegova majka tada predložila da se sastanu - što je ona odbila jer je bila uznemirena. "Moja mama je bila iznervirana zbog ovoga i rekla mi je da se svet ne vrti oko mene i da nemam pravo da se nerviram što nije tu sada kada znam zašto", otkrila je ona.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading