mlada pred venčanje
Foto: Printscreen/youtube.com/7NEWS Australia

On je venčanicu stavio na krov svog automobila, a zatim se odvezao na autoput. Odeća je odletela i tek treba da bude pronađena.

Lindel Kejn, radnik fizioterapije iz Adelaida, nudi nagradu od 500 dolara svakome ko pronađe njenu izgubljenu venčanicu.

„Nažalost, izgubili smo potencijalnu venčanicu“, objavila je buduća nevesta Lindel Kejn, fizioterapeutkinja iz Adelaida, Južna Australija, u Facebook biltenu.

„Tom je glupo ostavio paket na krovu auta“, nastavila je dvadesetogodišnjakinja. Nekoliko trenutaka uoči incidenta sa haljinom koju je odneo vetar, vereni par je preuzimao predmete iz skladišta u severnom Adelaidu.

Kejn je objasnio da je, dok su ona i budući mladoženja, Tom Miton, utovarivali njegov SUV, stavio kutiju u kojoj je bila njena skupa venčanica na kamion iz straha da će je drugi paketi zgnječiti.

Zatim je bezumno izjurio na prometni put. „Stigli smo do tržnog centra kada je kutija pala, i brzo smo se okrenuli i pokušali da se vratimo“, rekao je Kejn za nypost.com. 

„Parkirali smo auto i prošetali dok su kamioni prolazili pored nas, pokušavajući da pronađemo kutiju negde pored puta.“

Očajna devojka nudi nagradu od 300 evra osobi koja pronađe haljinu i vrati je do venčanja zakazanog za februar 2025.

“Biće to sjajan govor na venčanju”, našalila se Lindel, dodajući da se njen izabranik kaje zbog svega.

Ona kaže da je Tom zaplakao kada je video koliko se uznemirila.

“Za čoveka koji nije baš emotivan, juče je bilo mnogo emocija”, zaključila je.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Da li bračni parovi treba da dele svoje finansije, ili da svako ima svoje? #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #viraltiktok #foryou #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading