svadba
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Venčanja im raznih, bilo je situacija kada se mlada nećka prilikom izgovaranja sudbonosnog "da" ili kada kum pijan dođe na svadbu. Smešne situacije su česte tokom venčanja, nekada i namerno napravljene. Nije neobično da se šale zbijaju na račun braka. I dok ih jedni ne podržavaju, drugi plaču od smeha kada ih vide ili čuju.

@grecia.v.carr How my husband showed up to our religious wedding. 😂 would you be mad ? #weddingtiktok #weddingprank #groom #mexico #destinationwedding #prank #helpmeplease #viral #wedding ♬ Oh No - Kreepa

Tiktokerka Grecija Kar nedavno je podelila video koji je pogledalo više od 11 milion ljudi, a tiče se mladoženjine šale na venčanju. 

"Ovako se moj muž pojavio na venčanju", napisala je ispod snimka u kojem je pokazala kako je mladoženja nosio cipele s posebnom porukom.  Kako je mlada i sama rekla u komentarima, ona do poslednjeg trenutka nije znala šta je čeka... Naime, na jednom đonu pisalo je "Pomozite", a na drugom "mi". Na snimci se vidi kako mladoženja s mladom kleči u crkvi, a prizor je nasmijao mnoge.

Sudeći po komentarima, mišljenja su bila podeljena. Jedni su se slatko nasmejali i smatrali da je smisao za humor čak i u ovakvim situacijama poželjan; dok su drugi osudili mladoženjinu šalu:

 "Mene bi ovo naljutilo", "Ljudi, ona se udala za ovog čoveka", "Šala koja aludira da ne želi svoje venčanje je surova", "Bila bih ljuta", "Žao mi te je","Nema njemu pomoći", bili su samo neki od komentra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading